Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Verovatno je onda do mene problem,koristim AdGuard i neke DNS,moguce da oni blokiraju odredjene sajtove..
 
U Staroj Pazovi nema interneta, a i bankomat im je offline. Signal dobar 4g, al neta nema:sneaky: Jel ima jos neko iz nekog drugog grada isti problem?
 
Znam da je već odgovoreno, ali ne mogu da nađem...
U ponedeljak će broj biti prebačen na Telenor prepaid. Posle ~7 dana će biti ona ponuda za 50% popusta ako se pređe na postpaid. Koliko dugo je ta ponuda aktivna?
 
Dešava se da ponuda za 50% popusta za prelazak na postpaid postane aktivna istog dana, najćešće je potrebno dan/dva.
 
Izgleda da je taj Telenor najpovoljniji sa tarifama, običan Go data im košta 824 dinara sa tim popustom od 50% ....
 
Ne....kada prelaziš sa pripejda na postpejd nude ti taj popust....
 
Pa čekaj, ovi drugi ti to ne nude?...nude ti skuplje pakete sa istim ugovorom od dve godine...
Ok njihov model borba za korisnika.
Ko je tu sebe pronašao pronašao je nije samo cena merilo kvaliteta operatera.
Ja sam imao tih 50% na cenu paketa sada nemam, ali zato sada imam daleko kvalitetniji paket i uslugu u celini nego tada kada sam imao 50%
 
Telenor je raspisao konkurs za broadband technical support representative gde navode podrsku u rešavanju korisničkih zahteva u vezi sa Digitalnim, TV i naprednim servisima uključujući i Telenor FMC servise, fiksnu i mobilnu telefoniju, optički Internet. Pretpostavljam da ovo znaci da bi trebalo u nekom trenutku da puste ponudu
 
A zasto telenor jos uvek nije promenio ime? Mislim da im je davno istekao rok da to urade.
 
Isto pitanje bih postavio za Studio B ili B92 što je vratio ime? Želi se nešto reći sve je okej mi smo ono staro društvo ... kad ono međutim. E sad pitanje je do kada će moći da se koriste sad već tuđim imenom, pa verovatno da je to dogvoreno i da ima neki vremenski rok do kada tebaju da promene naziv. I mene živo interesuje kako će se zvati Telenor. Kako su ušli u dil sa Telekomom možda osvanu i kao Supernajnovija :)
 
Jos da neko utrci sa C4, eto 6g🖖
 
Znam Milane za PPF još kada su preuzeli Telenor da postoji mogućnost da se Telenor promeni u O2 ali valjda neće tako nazvati možda budu kreativni ...
 
Jos da neko utrci sa C4, eto 6g🖖
Zavisi gde utrči sa C4, možda dobije i više od 6 godina.

U poslednjih nekoliko dana sam imao više prekida u radu Telenor mreže, pre svega za pristup internetu.

U početku je problem pravio samo Home paket, ali ove sedmice kad pukne home, nije radio ni na telefonu. Jedan dan sam imao bar 10 prekida po nekoliko minuta.
 
U poslednjih nekoliko dana sam imao više prekida u radu Telenor mreže, pre svega za pristup internetu.

U početku je problem pravio samo Home paket, ali ove sedmice kad pukne home, nije radio ni na telefonu. Jedan dan sam imao bar 10 prekida po nekoliko minuta.
To se i meni dešavalo, sumnjam da su radovi na mreži, a da to nisu nigde javno objavili.
 
Imam jedan broj kome uskoro ističe dvogodišnja ugovorna obaveza. Ako ga prebacim na pre-paid, da li ću dobiti ponudu za povratak na post paid sa 50% popusta?
 
Verovatno i pre prebacivanja ce ti ponuditi 50%.
 
podneses zahtev za prelazak na prepaid, i verovatno ce te pre prebacivanja kontaktirati, uz ponudu da ostanes na dosadasnjem paketu sa 50% smanjenom pretplatom
 
Istice mi uskoro dvogodisnji ugovor.. Koliki popust moze da se dobije ako se uzima samo paket, s obzirom da imam ponudu od A1 koja je 50% jeftinija sa cak i boljim uslovima od ovih trenutnih kod Telenora? Nekako mi se ostaje kod njih, zadovoljan sam.. Pre dve godine nisu bili raspolozeni za pregovaranje, ne znam sad kakva je situacija :)
 
Nazad
Vrh Dno