Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nije to razlog. Razlog je što znaju i neće namerno da te prebace na prepaid.....
 
Evo da podelim negativno iskustvo sa telenorom. Odem u poslovnicu na Banjici bila mi usput, da prenesem broj iz vipa koji je postpejd, u telenor na pripejd. Kaže radnica ta opcija nije moguća, mora prvo u vipu da bude pripejd, pa tek onda da podnesem zahtev. Rekoh ok, okrenem 063 9000 i čujem istu priču. Odem u Ušće, završim sve za 2 minuta, gle čuda tamo može prenos broja na pripejd. Da smo neka uređena država, neko bi za ovo platio debelu kaznu.
Naleteo si na nekog novajliju. Ja sam upravo na Banjici uradio isti slučaj pre godinu dana, sa VIP post paid na Telenor prepaid, bio 2 meseca prepaid i onda prešao na Total 2 sa 50% popusta.

Problem koji sam ja imao je da VIP nije hteo 2 puta da pusti prenos broja, prenos je uspeo tek iz trećeg pokušaja. Dobijem SMS da je prenos zakazan za taj i taj datum i onda nov SMS pred istek da je neuspešan prenos. Iz Telenora su bili ljubazni i objasnili da matična mreža neretko to radi, pretpostavljam da i oni isto rade kad neko hoće da pređe iz njihove mreže u drugu.

Naoružajte se strpljenjem.
 
Dva koda za 17% popusta u Gigatronu. Prvi je ogreban pre dve nedelje ali pise da je i dalje aktivan dok je drugi kod ogreban danas.

TG58979875
TG11327422
 
Ne nego kao što reče kolega naleteo je na novajliju koji nije još savladao gradivo.
zasto si siguran da je tako?
veruj mi bas je razlog suprotan. objasnjenje? nema nista od tebe ako predjes na prepaid, samo post. Poeni - novac.
 
Moze li neko da mi kaze koja cena se gleda na Total paketima kada se uzima 50%? Da li ona sto je precrtana ili cena ispod?
 
Moze li neko da mi kaze koja cena se gleda na Total paketima kada se uzima 50%? Da li ona sto je precrtana ili cena ispod?
Visa cena.
I da kevi sam izboksovao na Totalu 50% u naredne 2 god i ustedeo joj cca 100€ za te dve godine.
 
Naravno -50 za e racun.
 
Zemun, poslednjih sat vremena, Telenor internet malo radi, pa ne radi, u praksi, bolje da ne radi uopšte. Isto je i za Telenor Home i za voice karticu. Voice i SMS radi.
 
U celoj Srbiji su se raspali. Nije im prvi put. Baš sam se čudio da već par meseci se ovo nije desilo.
 
Ne znam sta se vama raspada u Zemunu, meni dobro radi, standardno kao i svaki dan u Fruskogorskoj ulici u centru Zemuna tu mi je uvek ovakav rezultat.
Mozda vam je do aparata.Screenshot_2021-03-05-11-31-59-329_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
 
Isto i kod mene u jedno Selo
 

Prilozi

  • WhatsApp Image 2021-03-05 at 12.01.47.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-05 at 12.01.47.jpeg
    60.8 KB · Pregleda: 34
Ne znam sta se vama raspada u Zemunu, meni dobro radi, standardno kao i svaki dan u Fruskogorskoj ulici u centru Zemuna tu mi je uvek ovakav rezultat.
Mozda vam je do aparata.

Kod mene, inače, speed test na telefonu pokazuje DL I preko 200mbs, DL do 45mbps, ali jutros kad je puklo, puklo je.

Jutros im je pukao i bulk SMS servis.
 
Pozdrav svima prije svega. :)

Pokusavam da nadjem kroz temu da li je neko sa prelaskom iz druge mreze dobio ponudu 50% popusta na tarifu? Mene konkretno zanima Go Data+ ili eventualno Go Data. Kontaktirah telenor, ali mi nisu nista specijalno nudili, samo su me usmjerili na redovne cijene tarifa.
 
Aha, mislim da sam ipak nasao. Potrebno je da se prenese broj na prepaid i onda da se saceka neko vrijeme za ponudu 50%. Ako je to to, znam sta mi je ciniti onda.
 
Na go data neces dobiti popust. Mogu da gresim ali ne verujem.
 
Svakako vise ciljam Go Data+, kako vidim neki su dobili popuste na ovaj nacin, da li se nesto promijenilo?
 
Screenshot_2021-03-07-10-10-50-082_rs.telenor.mymenu.jpg

Screenshot_2021-03-07-10-11-00-704_rs.telenor.mymenu.jpg

Dobiće na bilo koji paket 50% ako prelazi sa prepaid. Prežvakano 150 puta na temi...
 
Odlicno. A ove premium aplikacije, HBO Go i Deezer npr., jesu besplatne na Go Data+? Po Telenor sajtu gdje god da udjem da procitam o te dvije aplikacije, pominju se total paketi a ne i Go Data+
 
Ne znam sta su onda puno dali. Majci sam uzeo taj paket i placam ga 999. Moguce da su digli cene pa onda kao dali popust
 
Go data(bez plusa).
 
Nazad
Vrh Dno