Šta je novo?

[Telenor] Novi tarifni dodatak za postpaid - 150MB za 250din+Porezi

E konacno da su ponudili dodatak sa nizom cenom i manjom kolicinom MB...

Jedina zamerka je zaokruzivanje na 100kb

Poslednja izmena:
zaokruzivanje na 100 je za tarifne pakete namenjene internet saobracaju... za govorne pakete je 1KB...

za post paid traje samo 1 mesec ili isto kao kod pre paid 2 meseca?

zaokruzivanje na 100 je za tarifne pakete namenjene internet saobracaju... za govorne pakete je 1KB...

Pa ja bih voleo da je tako, al evo screen-a iz Portala, kada sam hteo da aktiviram dodatak

dodajinternet.jpg

Konačno jedan prihvatljiviji dodatak.

Na: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/Dodaj-Internet/
Piše:
Za prepaid korisnike tarifiranje se vrši zaokruživanjem na 10 KB, dok se za postpaid korisnike tarifiranje se vrši prema tarifnom paketu korisnika - na 100 KB za Telenor Internet tarifne pakete, a na 1KB za tarifne pakete namenjene govornom saobraćaju.

Tarifiranje na 100kb bi moglo da bdue problem za Android korisnike, jer ako je uključen WiFi, telefon će kad god dođe u domet free mreže da se zakači na WiFi, a diskonektuje GPRS. U jednom delu kuće me za 10minuta konektuje/diskonektuje po 10+ puta. OK, navikao sam se da ne koristim mob kada sedim u toj fotelji, ali eto :)

Neobična cena. 250 din za 150 mb, a sledeći viši paket je 590 din za 300 mb.

Konacno manji tarifni dodatak za postpaid, pohvala

Sada sam zvao korisnicki, za postpejd se aktivira jednom i stalno je aktivan.

Moze da se primeni i na starim paketima, tipa Prenesi 150, 325

Zaokruzivanje je na 1kb za govorne pakete.

Uzeo sam ovaj 150 paket, pa cemo videti...

Samo ne znam kako da tacno utvrdim koliko mi je kb potroseno.

Prepaid korisnici stanje na Tarifnom dodatku "Dodaj Internet" mogu proveriti ukucavanjem koda *121*2# i pritiskom tastera za pozivanje. Provera stanja ukucavanjem koda je besplatna.

To znam, ali nema za postpejd.

Cak sam i probao taj kod :)

Nema na cemu, probacu ovaj mesec pa da vidimo.

150mb mi je sasvim dovoljno posto kuci imam WiFi....

Ako saznam jos nesto oko provere stanja i da li stvarno zaokruzuju na 1kb obavestavam ;)

Ja sam zvao korisnicki i oni su mi potvrdili da je na 1kb, fora je sto ne mogu da proverim :)

Pitanje, da li ima neka provera preostalog saobracjaja ?

Konacno da su uslisili nase molbe i kukanja...

Jedan mesec sam platio za 100mb 5000din u racunu, a sada 50% veca kolicina podataka kosta 90% jeftinije... lol

E nisam verovao da cu ovo ikada reci, ali:

+1 za Telenor

Znaci moguce je da aktiviram danas Mobi paket od 150MB i da ga sam deaktiviram za 10 dana, platicu samo trecinu cene i smecu da potrosim samo 50MB?
Kako da znam kada sam spucao te megabajte, jer kad se oni potrose, ostali se racunaju po standardnom trnu-usi-cenovniku...

^Da. Koristio sam paket 150MB sedam dana i odjavio (namestio WiFi u međuvremenu), sve preko portala. Videćemo kad stigne račun da li je sve ok.
Što se tiče provere potrošenih MB, to ne može da se odradi jer bilo koja aplikacija koja vrši merenje protoka, računa utrošene megabajte, ali zbog zaokruživanja na 100kB, to više nije to :). Ako grešim, neka me neko ispravi.

Znaci moguce je da aktiviram danas Mobi paket od 150MB i da ga sam deaktiviram za 10 dana, platicu samo trecinu cene i smecu da potrosim samo 50MB?
Kako da znam kada sam spucao te megabajte, jer kad se oni potrose, ostali se racunaju po standardnom trnu-usi-cenovniku...

Sto ne proveris to u korisnickom servisu? Ja nesto nisam ubedjen da to tako funkcionise. Npr. bilo koji paket prenesi da ne koristis ni minut u mesecu, stici ce ti cela pretplata na kraju meseca. Jedina varijanta kada ne stize je u prvom mesecu nakon potpisivanja ugovora, kada racunaju proporcionalno u odnosu na broj dana u mesecu. Bolje proveri...

jel se ovih 150mb koristi dok ne potrosis ili mesecno ti uvek dolazi novih 150?

Isto kao i minuti i sms, ali bez prenosenja. Pise sve na sajtu Telenora

E sad sam se posteno ismejao... Sledi citat mog razgovora sa devojkom iz Call centra Telenora:

"Dobro vece, ja koristim vasu uslugu dodaj internet 150mb, i zanima me kako mogu da proverim koliko sam utrosio do sada megabajta ili koliko mi je preostalo?"

Sledi vrhunski odgovor:
"Nazalost, ne postoji mogucnost provere stanja u tarifnom dodatku dodaj internet, a najbolje cete videti koliko ste potrosili na kraju meseca kada vam dodje racun".:laugh::laugh::laugh:

Isti odgovor dobih i ja, krajnje nekorektno.

To znaci da mozemo poput Telekomovaca da ocekujem racune sa 5 nula? :p

E sad sam se posteno ismejao... Sledi citat mog razgovora sa devojkom iz Call centra Telenora:

"Dobro vece, ja koristim vasu uslugu dodaj internet 150mb, i zanima me kako mogu da proverim koliko sam utrosio do sada megabajta ili koliko mi je preostalo?"

Sledi vrhunski odgovor:
"Nazalost, ne postoji mogucnost provere stanja u tarifnom dodatku dodaj internet, a najbolje cete videti koliko ste potrosili na kraju meseca kada vam dodje racun".:laugh::laugh::laugh:

Jao, sto je pametna... Ja se toga nikada ne bih setio. Ovo definitivno predstavlja enorman bezobrazluk ili enormnu glupost. Treceg nema.

S obzirom da je od nedavno uvedena provera minuta i MB za Specijal 650, verujem da bi uskoro mogla da se pojavi i za psotpaid tarifne dodatke.

Nazad
Vrh Dno