Šta je novo?

[Telenor] Novi Prenesi Plus paketi sa internet protokom

Ja imam prenesi plus 1GB, pre toga sam imao prenesi 325. 3g signal zavisi od mesta do mesta. Kod mene (zivim blizu bgd.arene) je signal super,samim tim je i brzina vise nego dobra. Postoje delovi grada gde je signal slabiji, npr kod plavog mosta je bas zaje*avao.
Sto se tice tih 300 min, niko od vas ne pominje dodatak od 1000min u telenoru! Meni ti dodatni minuti super dodju

Evo kako je kod mene net, iskreno ja sam prezadovoljan brzinom. Svuda imam OK 3G signal, nemam nikakvih zamerki.

Skidam stvari i po 25-30mb bez problema

evo speedtest-a

20101227145634.jpg

Dzaba ti tih 1000 min kad mozes da ih koristis tek kad istrosis 300, ja sam isto na 325 i svidjao mi se ovaj paket, ali sve dok nisam video sitnim slovima za tih 1000 min...

uu pa super :)

a jel sve sve prenosi u naredni mesec ili samo minuti/poruke? :)

i koji je rok da se to preneto potrosi:smoke:

Sve se prenosi i SMS i minuti i MB, jedino Telenor free minuti se ne prenose (prenesi plus paket)...

Poslednja izmena:
pa i ocekivao sam da se dodatni minuti ne prenose :)

nego do kada moze da se potrosi to sto se prenelo? :)

Ima na sajtu lepo ilustrovano kako se prenose minuti/SMS/MB. Tri meseca maksimalno, uvek se troše prvo stari.

zahvaljujem :) nisam nasao to na sajtu.

Pa ja uvek ispucam ovih 300, tako da mi tih 1000 u mrezi dodje super jer su mi skoro svi najbitniji kontakti telenorovi korisnici

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

I ja sam sa prenesi 325 presao na prenesi + 1GB. Zadovoljan sam. Ne pricam mnogo, tako da mi odgovara. Sve mi pretekne, pogotovo MB.
Sto se tice brzine, sinoc sam skidao ovaj besplatni album od gorillaz preko torrenta (zakasnio sa uplatom sbbu, a i hteo da probam hot spot funkciju). Uglavnom, skidao je sa 300kB u proseku, vrlo cesto i 450. U jerkovica sam. Sve vreme preko hspa.
Druga stvar je kada odem kuci i imam samo edge od 4kB. :-(

Ja se dvoumim upravo između paketa Prenesi 1GB i 325 kod VIPa, šta mi preporučujete?

Ja sam na 325 i zadovoljan sam,posto vise pricam nego sto saljem sms... A i 325 MB mi je sasvim dovoljno posto sam okruzen WiFi-em. Pogotovo mi sada lezi sto imam godinu dana duplo vise minuta ka svim mrezama tj 650 tako da mi je sve to i vise nego dovoljno. Mada 325 i prenesi plus 1GB nisu u istom cenovnom rangu bolje bi bilo uporedjivati 325 sa prenesi plus 500MB... Ako se dvoumis izmedju 325 i p+1GB a razlika u ceni (oko 700 din cini mi se) ti nije presudan faktor onda svakako prenesi +1GB...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

^ podrzavam!

Sent from my Acer on my lap in my WC

Koristimo i mi bele čarape (Tapatalk) al' ne zavrćemo nogavice da svi vide :d

cetvrti je u mesecu, a jos uvek nije moguce da se proveri stanje, ni preko portala ni preko mobilnog... mora da muljaju nesto :D

nego, sad vidim da pise Fiksna naknada za svaki započeti razgovor 4.6 din.
znam da se ranije ova naknada placala nakon istrosenih besplatnih minuta, ali ovo mi sada zvuci kao da to pravilo vise ne vazi...

cetvrti je u mesecu, a jos uvek nije moguce da se proveri stanje, ni preko portala ni preko mobilnog... mora da muljaju nesto :D

nego, sad vidim da pise Fiksna naknada za svaki započeti razgovor 4.6 din.
znam da se ranije ova naknada placala nakon istrosenih besplatnih minuta, ali ovo mi sada zvuci kao da to pravilo vise ne vazi...

I meni se cini da muljaju, zeleo da pogledam cene paketa, nadao se pojeftinjenju, kad ono p*c, ukinuli porez a ovi taman lepo digli cenu pretplate. Sad necemo placati harac drzavi vec mobilnim operaterima

Sad sam zvao drugara iz telenora. Ova fiksna naknada vazi tek po iskoriscavanju besplatnih minuta (onih obicnih i onih dodatih za relenor mrezu)

Stanje bi trebalo da proradi u toku popodneva ili najkasnije sutra prepodne.

Dokle vise sa tim pitanjem u vezi fiksne naknade? Naravno da se ne naplacuje za besplatne minute u okviru paketa - nikad i nije, niti ce. Pre ce podici pretplatu ili smanjiti kolicinu "besplatnih stvari" u okviru paketa. A ne vidim sta bi muljali sa racunima, ni do sada nisu, nije to mts. Malo paranoicno po meni... Verovatno kasnjenje ima neke veze sa prethodnim neradnim danima.

Verovatno uskladjuju softver zbog ukidanja dodatnog poreza.

Informacije o stanju još uvek nisu dostupne, ali opraštam im, uvek su ažurni ;)

Sviđa mi se što su sada sve cene na sajtu prikazane sa porezom. Biće manje zabuna. Ono što mi smeta, jeste što i dalje nema (a verovatno neće ni biti) Prenesi Plus paketa sa više minuta, po nižoj ceni. Stvarno nemam potrebe za toliko MB i SMS poruka. Uz Prensi može Klik, a on je opet, mnogim korisnicima premali. Meni je za sada OK, ali pitanje je dokle.

i meni treba vise minuta ali sta je tu je.
bitno mi je da sam pobegao sa mts:p
a i izveo sam fintu,od telenora sam dobio za 4 dana do 2011. god 125 poruka,minuta i mb,sve osim mb sam sacuvao tako da sam u januar sa preko 400 min :D
a koristicu nekad i poruke umesto poziva. Mada i u mts sam imao 325min[280 realno jer kradu] pa mi je cesto bilo dovoljno,jedino leti sam umeo da prekoracim.

sve u svemu prenesi plus 1gb je u top 3 paketa.
1. mts mixnet l ali sta mi vredi kad mi nisu ponudili nista za dinar a da uzmem prosecan telefon za 10000 din nisam lud.
2./3. telenor prenesi plus 1gb i vip postpaid 600 pa u zavisnosti koliko cega kome odgovara :smoke:

ima razlika u ceni ali ovo su najbolji univerzalni paketi.

a za sada sam prezadovoljan sa telenor pp 1gb jer imam 3g po celoj gajbi i u vecem delu va.
a ima i wi fi po centru,za dz :smoke:

sad sam isao na speedtest i download je 3,7 Mb/s a upload 0,32 mb/s :trust: malo mi je nerealno ovo :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno