Šta je novo?

Telenor kupio Mobi 63 (ex Mobtel)

E bas caskate u okviru topica :trust:

Jel jos neko nesto nacuo o nekim promenama sto se tice cena ili usluga?

Jos nista....

jel zna neko tacno kad ce telnor preuzeti i da li ce biti nekih telefona u ponudi. ja sam na mobi junior i razmisljam promenuti telefon ali kontam da sacekam mozda bude interesantnih ponuda... koliko trosim ne bi mi bilo problem (ako je dobra ponuda) da predjem na mobi max

El Toro Loco je napisao(la):
Trust me ... I know what I'm saying ... ;)

Pitaj, uostalom i na 063 forumu ...

Od njih sam i dobio info da se placa, posto je prvobitno bilo da se za 200 i 400 nece placati, pa sam ja hteo da predjem na mobi400, jer bih za prakticno iste pare koje sada trosim dobio vise...
Odustao sam zbog naplate uspostave veze, jer mi se u tom slucaju ne menja skoro nista....tj. 1/4 racuna bi mi otpala na uspostavu veze....

Na Mobi400 imas 400 besplatnih minuta, 320 ka 063 i 062 mrezi i 80 ka ostalim nacionalnim mrezama. Dok si u okviru toga nece ti nista drugo biti naplaceno osim naravno pretplate.

OK ... pitao si i njih ... a sad ne veruj ni meni ni njima, nego skini listing sa portala, pa proveri sam ... Ili ih pitaj ponovo ... mada i to je forum kao i ovaj ovde ...

ja sam na mobi junioru i gledao sam davno listing u happy hour nisu naplacivali start.

Kazem vam ja;)

gx-x je napisao(la):
jeeeel ??? hmmmm...to nisam znao :)

ali proveri sada to sam ja gledao pre vise od godinu dana. sad vise ni ne koristim happy hour. ostao sam na junioru samo zbog poruka

pa na junioru je i najeftiniji minut razgovora.... samo je problem sto istice na 28 rodjendan i onda te automatski prebacuju na neki drugi paket

mislim da te izbace vec kad napunis 27

Proverio sam sa Korisnickim servisom. Definitivno se NE naplacuje uspostava veze dok si u "besplatnim minutima"!

Ako se ne varam u ugovoru za Junior pise da te automatski prebacuju na MP30 prvog januara godine u kojoj punis 27.

Sada jos da nacekam neku akciju, pa da se bar ogrebem i za novi mob kad vec menjam profil, jer cu u MP400 za iste pare (koliki su mi sada racuni) imati mnogo vise minuta za razgovor. Gledajuci listing sa fixne, u potpunosti mogu da izbacim fixni iz upotrebe...

Jok ... možda su se zaboravili ... al' ja sam prešao i godinu i mesec u kojem punim 27 godina i još uvek nemam tih problema. Tako da, kontam da je sve to tačno, ali da "u obračun" ulazi i 27-a godina, tj. da te "seckaju" tek kadu godini u kojoj puniš 28.

PJ je napisao(la):
Proverio sam sa Korisnickim servisom. Definitivno se NE naplacuje uspostava veze dok si u "besplatnim minutima"!

Ako se ne varam u ugovoru za Junior pise da te automatski prebacuju na MP30 prvog januara godine u kojoj punis 27.

Sada jos da nacekam neku akciju, pa da se bar ogrebem i za novi mob kad vec menjam profil, jer cu u MP400 za iste pare (koliki su mi sada racuni) imati mnogo vise minuta za razgovor. Gledajuci listing sa fixne, u potpunosti mogu da izbacim fixni iz upotrebe...

pa ja napunih 27 jos u junu i nisu me prebacili, pa sam sam zakljucio da ce ovaj paket trajati jos godinu dana....

e ***... sada cu morati da prebacim racun na sestru...osim ako sada ne ponude neke bolje pakete....

stoske je napisao(la):
pa ja napunih 27 jos u junu i nisu me prebacili, pa sam sam zakljucio da ce ovaj paket trajati jos godinu dana....

e ***... sada cu morati da prebacim racun na sestru...osim ako sada ne ponude neke bolje pakete....
Ti ces automatski biti prebacen 01.01.2007. na Mobi30 ako u medjuvremenu sam ne promenis.

Nazad
Vrh Dno