Šta je novo?

[Telenor] Internet parkovi

djuice

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Novi Telenor Parkovi u Kraljevu i Kragujevcu

U Internet parku u Beogradu postavljeno osvetljenje

15. jul 2008. – Posle Beograda, Niša i Novog Sada, i građani Kragujevca, zahvaljujući Telenoru, sutra dobijaju svoj Internet park, a Kraljevčanima će besplatan pristup Internetu biti omogućen dan kasnije.

Stanovnici ovih pet gradova moći će do kraja septembra u parkovima besplatno da proveravaju svoju elektronsku poštu i da bez ograničenja pretražuju najrazličitije sadržaje na Internetu.

U Studentskom parku u Beogradu, prvom Internet parku u našoj zemlji, zahvaljujući saradnji Gradskog zelenila i Telenora, sada je postavljena nova rasveta, čime je posetiocima omogućeno da i noću koriste Telenorov bežični Internet.

„Parkovi u Kragujevcu i Kraljevu otvoreni su zahvaljujući preduzimljivim građanima koji su se javljali i tražili ovu uslugu. Očigledno da je iskustvo iz prethodna tri grada bilo pozitivno, i da se dobre vesti brzo šire. Veoma nam je drago što smo mogli da im izađemo u susret, i što smo ovim dobili mogućnost da Telenorov brzi Internet predstavimo i brojnim korisnicima u manjim gradovima, “, kažu u Telenoru.

Telenor internet koristi se putem 3G/HSDPA mreže, a povezivanje prenosnih računara na Internet moguće je na dva načina, bežično ili putem USB modema, koji se nalaze na nekoliko lokacija u parku. Način povezivanja je veoma jednostavan i lak, i uz pomoć nekoliko osnovnih koraka, koji su objašnjeni na tablama u parku, svi zainteresovani mogu da priključe svoje računare na Internet.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5833&pn=1

Poslednja izmena:
Razlika izmedju ljudi iz bgd-a i ns-a moze se videti u praksi.Park u Novom Sadu je netaknut, znaci nikom nije ni palo na pamet da unisti opremu iako ona nema nikakvu vrednost kada se skine.Licno sam se uverio u to.Toliko.

Da Dunavski je ;)

Što se tiče parka u Kragujevcu, samo ću reć: "Šta ti je dobra reklama!" :d
Stavili su tri klupe i jedan AP uređaj, koji je na OGROMNOM Telenor spomeniku, neko je stavio pare u džep, a mi dobijamo ovako bombaste reklame. I odgovorno tvrdim da retko ko u parku koristi net, doduše video sam lika na terasi u gaćama domaćinkama :d, kako na 100m od parka hvata signal. Bar neka korist od svega :p

:wave:

Korisnije nego da ih nema, neka samo nastave tako...

shvataš li ti kakvo je to ruglo i koliko odudara od ostatka parka, mislim lepa je to reklama, ali ima više štete nego koristi od te njihove akcije, koja je (koliko sam shvatio) besplatna još samo neko vreme, a šta bude posle?

a koji je park u pitanju u KGu? Veliki ?

shvataš li ti kakvo je to ruglo i koliko odudara od ostatka parka, mislim lepa je to reklama, ali ima više štete nego koristi od te njihove akcije, koja je (koliko sam shvatio) besplatna još samo neko vreme, a šta bude posle?

Posle imaju svoju reklamu jos dobijaju pare od toga.
Srbija - mesto gde moze sta god pozelis samo plati pravim ljudima

Posle imaju svoju reklamu jos dobijaju pare od toga.
Srbija - mesto gde moze sta god pozelis samo plati pravim ljudima

tako je svuda u svetu, u kakvm lalalednu vi zivite :) sve je na prodaju

anyway bolje da investiraju u hotspotove po nekim kaficima, bibliotekama, skolskim dvoristima, autobuskim stanicama nego u park... mislim kome je do neta u parku koji su puni kuchecih ostataka... srbijo medju psecim govancima

Jel im jos uvek niko nije pokrao opremu? :-devil-:

xaxaxa, ne verujem da se neko setio da pita. oprema je ukradena :d, a posle nedelju-dve od tog događaja uklonili su i "spomenik". ostale su samo klupe sa znakom telenora....

u bgu su raznucali park za pola sata koja nekultura cc

Razlika izmedju ljudi iz bgd-a i ns-a moze se videti u praksi.Park u Novom Sadu je netaknut, znaci nikom nije ni palo na pamet da unisti opremu iako ona nema nikakvu vrednost kada se skine.Licno sam se uverio u to.Toliko.

Ko si ti da ocenjuješ ko su kakvi ljudi? Ajmo sad ovako: Vojvodina je regija u Srbiji sa najviše samoubistava. Idući tvojom logikom svi u Voši su zreli za antidepresive, što naravno nije tačno. Igrom slučaja, Beograd je prvi uneo tu novinu u zemlji, a ovde budala, huligana i konkurencije ima više u proporciji. Razmisli malo kada generalizuješ sve beograđane, možda i nekog uvrediš...

Ko si ti da ocenjuješ ko su kakvi ljudi? Ajmo sad ovako: Vojvodina je regija u Srbiji sa najviše samoubistava. Idući tvojom logikom svi u Voši su zreli za antidepresive, što naravno nije tačno. Igrom slučaja, Beograd je prvi uneo tu novinu u zemlji, a ovde budala, huligana i konkurencije ima više u proporciji. Razmisli malo kada generalizuješ sve beograđane, možda i nekog uvrediš...

Svaka cast, dobro si mu rekao.

Nazad
Vrh Dno