Šta je novo?

Telenor i Nokia n95

Katastrofa.
Cena je... no comment.

Ali i ovo ima dobrih strana.
Budze ce da se bace na kupovinu N95, sto znaci da ce trziste omasoviti i imati puno polovnjaka, a opet cena novih ce pasti zbog Telenore ponude.

Takmičenje za najduži telefon
Oni korisnici koji donesu najduži telefon za to prodajno mesto, dobijaju Telenor majicu, dok onaj ko donese najduži telefon među svim prodajnim mestima dobija na poklon jedan mobilni telefon NOKIA N95!
Telefon će se meriti u sklopljenom stanju (u slučaju preklopnih, slajder i sl. telefona) uključujući originalnu antenu (naknadno dodate antene neće biti uzimane u obzir).
Ukoliko postoji više istih najdužih telefona za jednu prodavnicu – svi korisnici koji su ih doneli će dobiti majice.
Ukoliko ima više najdužih telefona među svim prodavnicama, onaj korisnik, među njima, koji je prvi doneo telefon će dobiti NOKIU N95!
Takmičenje traje od 22. maja do 22. juna, a nagrade će se deliti 10. jula 2007.
sada treba iskopati neki antikvitet :D

Moguce da je onaj stari komunikator Nokia 9000 bio jos duzi. Secam se mu je falilo nekih 100-ak grama do tezine od pola kg ;)

Poz

a Motorola d160 sa antenom na izvlacenje?
Izmericu je kad dodjem kuci.

Treba naci onaj sto je Dell Boy prodavao u jednoj epizodi Mucaka ako se secate :)

cini mi se da ja imam neku ogromnu cigletinu

Uvrnuta akcija skroz....treba da pogledam po kuci imam neki Siemens koji je bas bas cigla, mislim da je s3 model, ide cela sim kartica i toliko je mator da nema ni sms opciju.

Prvi mobilni telefon na svetu Motorola DynaTAC 8000X je bila dugacka 33 cm.

Sta je bre to, neki Mandingo edition? :)

Prilozi

• auctio1.jpg
    auctio1.jpg
    3.6 KB · Pregleda: 60
Vrh Dno