Šta je novo?

Telenor Home Net na telefonu

TheChosenOne

Poštovan
Učlanjen(a)
25.12.2014
Poena
54
Pozdrav, koristim telenor home internet od 150 gb. Dobio sam ruter uz njega koji ima ubacenu karticu preko koje funkcionise. Uzeo sam tu karticu i stavio u svoj telefon koji podrzava 2 kartice. Interesuje me da li mogu tu karticu tako koristiti bez rutera, i kako onda na taj nacin proveravati preostale megabajte? Pozdrav

Isto kao i na ruteru što proveravaš. Trebalo bi da može.

Aplikacija moj telenor? Pozivanjem broja za proveru *311# ili *121# ne znam da li ti je to postpaid placas svaki mesec pretplatu ili prepaid pa za to ta dva broja.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Ne moze jer kad koristis internet sa tom karticom u telefonu onda ga koristis preko mobilnih podataka, a ne preko wifija i onda ne mozes ukucati 192.168.8.1 da bi proverio stanje

To je kartica koja ide u ruter. Ja sam je uzeo i stavio u telefon. Kartica nema broj telefona tako da ne mogu proveriti preko aplikacije moj telenor

Nisam to znao drug, mislio sam da moze i tako da se proveri.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Problem je u tome sto je meni glavna kartica vipova, a ova iz rutera je telenorova. Ima opcija da povezes te dve kartice ako su telenorove preko aplikacije moj telenor, ali ja nemam glavnu karticu koja je telenor, zato pitam je l moze da se koristi i kako da se proverava racun

pozovi call centar i pitaj, to je najjednostavnije.
Ali ja takodje mislim da moze kao i svaka druga sim card, svaka ima svoj broj. Imam i ja jednu njihovu internet sim card i kontrolisem je normalno na aplikaciji.

Nasao sam broj na ugovoru ali ne stize mi poruka aktivacije kad ukucam broj na aplikaciji moj telenor

Problem je u tome sto je meni glavna kartica vipova, a ova iz rutera je telenorova. Ima opcija da povezes te dve kartice ako su telenorove preko aplikacije moj telenor, ali ja nemam glavnu karticu koja je telenor, zato pitam je l moze da se koristi i kako da se proverava racun
Ja proveravam preko moj telenor app. Imam 3 broja na svoje ime 2 sa voice i jedan home i sva tri su mi u app uredno prikazuje preostali internet na broju koji je zapravo telenor home

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno