Šta je novo?

[Telenor] Deezer Cloud Music

Ma ja bih da ne trošim megabajte iz postojećeg internet paketa :) Zapravo, koliko striming radija uopšte troši?

Ovisi od kvaliteta streama: (96, 128, 192, 256, 320...)kbps

Imam problem prilikom aktivacije deezer premium posle 15 promo dana. Inace na play plus duo sam. I imam aktiviranu promociju preko moj telenor aplikacije. I da probao sam da aktiviram preko mreze(ne wifi) i nece. Kada idem na aktivaciju iz aplikacije, pise da upisem telenor deezer code. A kada odem na telenorov sajt nigde ne mogu da nadjem gde je taj kod. Cak me i salje na neki ne postojeci sajt dobrestvari. Da slucajno neko ne zna kako da aktiviram ovo cudo.

Imas na prosloj strani.
Odes u poslovnicu ili preko 9000 i momentalno ti posalju sms sa kodom.

Da li si probao preko portala Moj Telenor, pa kliknes gore levo na Usluge, pa ti je prva stavka Deezer Muzika..bar je tako meni ali ja sam na starom play paketu..

Ljudi zanima me jel ja ovaj deezer nalog sto imam u telenoru mogu koristiti na vise uredjaj ili ce mi automatski neki blokirati? Mislio sam i na mobu i na tv-u (posto je smart i ima deezer app) da imam isti nalog i koristim?

Mozes na koliko god hoces da instaliras, ali kad pustis na jednom, drugi ce stati.

Možeš na 3 uređaja, tj ako dodaš 4ti na njemu neće raditi Premium+ pretplata dok ne ukloniš neki od dodatih uređaja. Međutim iz nekog razloga, bar meni, TV je u posebnoj listi uređaja(na Deezer sajtu) i ne ulazi u ovu kvotu gde su mi 2 telefona i laptop.

Ok fala momci,ja ga povezao na mob odavno,danas i na tv i sad slusam preko kompa,ali mi prijavljuje samo da sam na mob-u u delu "moji konektovani uredjaji" i na tv-u u delu "moje aplikacije" :D Jel to onda znaci da je registrovao 2 ili jedan? ;)

Nazad
Vrh Dno