Šta je novo?

[Telenor] Deezer Cloud Music

poglavicas

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2012
Poena
665
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 9600
Matična ploča
MSI Pro B650-S WIFI
RAM
64GB DDR5 5600MHz
GPU
AMD Radeon RX6600 8G
Storage
1TB PNY CS3030 + 1TB Kingston NV2
PSU
LC6550
Kućište
Deepcool Matrexx 30
Monitor
AOC Q3279VWFD8
Miš & tastatura
Redragon Apas K535-KR
Laptop
Lenovo ThinkBook 14 G3 AMD 4700G
Mobilni telefon
Poco F6
Pristup internetu
  1. Optički internet
https://www.dobrestvari.rs/#deezer

Kolko sam razumeo plaća se korišćenje ovog servisa za online muziku i usput se dobija 500MB interneta.

U promo periodu od 15 dana, kolko razumem moguće je koristiti 500MB interneta bez plaćanja naknade. Probaću sutra ili prekosutra :) zavisi da li ću sutra biti u stanju da probam :D

Zvuči zanimljivo jer i drugi servisi kao grooveshark anywhere košta nešto manje, ali dolazi bez 500MB interneta.

Više informacija ovih dana :)

Mogao bih i ja da isprobam ovo.
Ja koristim google play music.
Prvi problem je što za ovakve servise 500mb nije ni približno dovoljno. Meni je 1gb knap, verujem da bi tek 2 gb bilo komotno.
Drugi problem je što je ovo deezer. Kada se pominju streaming servisi, on nije ni u prvih 10, obično. Zato me čudi da je ugovor sa njima.
Ako ne zboravim da aktiviram, napisaću malo više.

Poslednja izmena:
probao.Ne vredi ni dinar.Koristio ga 7 minuta i deaktivirao

Ovako, aktivirao sam na prepaid kartici mojoj i dali mi 500MB bez naplate, ali sam servis kao servis je baš razočaravajući, tražio sam neke pesme koje na groovesharku postoje, i normalo je naći ih, a ovde ih nema.

Ali potrošiće se tih 500MB što da ne :)

Generalno, koristim Spotify, i koliko vidim, Deezer ima veoma slican portfolio pesama. Mislim da vredi probati, sjajna je kombinacija sa streaming-om na svoj kucni audio sistem - imati gomilu pesama na raspolaganju. E sad, neko voli da fizicki poseduje muziku, meni savrseno odgovara ovaj rent-some-fun model :)

To je model budućnosti.
Ko nije nikada koristio trebalo bi da proba.
Meni na google play jedino smeta što moram da uploadujem muziku i što nema dobre algoritme za kreiranje playlista.

Meni se čini da je ovaj Deezer kao dobru stvar doneo to što uz pripejd može da se uzme solidan telefon.

Ne mislim pritom na ovaj Telenor Smart, ali Samsung Galaxy Ace+ će biti i više nego dovoljan za moje dete... Baš sam tražio neki fin rođendanski poklon za njega (na pragu je srednje škole) i mislim da će na kraju to i biti - i Android i muzika ;)

Isti fon se nadje jeftinije u slobodnoj prodaji tj SIM free,ovi su mislim zakljucani na Telenor mrezu...

Slabo su mladi tj ciljna grupa ovih paketa odreagovali na Deezer,Telenor se razbio od forsiranja istog ali dzaba,kazu klinci nema dosta toga sto oni slusaju,sta je to nemam pojma...
Ono sto ih stvarno mami je (kao) infinite SMS i net,vecini je komplikovan proces registracije na Deezer i uglavnom batale,lakse im je da "svuku" sa kompa na memorijsku...

Po meni su madjari to ok odradili,kao tarifni dodatak... ovako je to nekako usiljeno,pogotovo na net paketima,al to je druga tema koju cu sada otvoriti :D

Poslednja izmena:
Ništa mi nije jasna ova pripejd varijanta sa telefonima. Kupiš telefon i pripejd karticu i imaš 12x500 din kredita koji se obnavljaju svakog meseca, ili ako dopuniš sa 500 din u periodu od 30 dana dobijaš još 500 din kredita, ili 500 MB, ili oba? Zašto bonus kredit ulazi u ukupnu cenu?

Šta znače ove dve cene za telefone? Konkretno za Telenor Smart. Piše cena 7000 din i ukupna cena 13000 din. I po tome koliko se onda plaća ako se uzima telenor smart?

*Koliko ja shvatam 13.000 a ovo kao "7.000" je marketing - dobijas kao 6.000 bonus kredit pa te telefon manje izadje :)

13000 kosta paket, a ako im das jos 6000 (12x500 din) oni ti daju mesecno taj bonus kredit i 500MB za deezer.

koja je fora sa ovim deezerom? pise ima trial period i da mogu da se skinu pesme za offline slusanje? sta, ja sad napravim free trial acc, svucem 20gb pesama preko wifi i to je sve legit? posle kad mi istekne taj trial, pesme mi ostanu na telefonu, kao skinuo sam gomilu pesama za dz i to je sve kul?

Poslednja izmena:
Naravno da ne.
Ništa se tu ne skida u tom smislu, već ti tu muziku keširaš i samo deezer može da je "čita". Isto kao i milion drugih, većih servisa na zapadu.
Streamuješ šta ti se sviđa i kada jednom odslušaš stvar, ostaje ti na telefonu.

nije to problem... znam ja da je tako. ono sto ne znam je da li je dozvoljeno slusanje tih iskesiranih pesama kada ti istekne premium? naravno uz pomoc te aplikacije

Verovatno ta aplikacija ne bi ni radila bez premijuma.
Spotify, npr traži pretplatu da bi mogao da koristiš mobilnu aplikaciju.

I sad kako kad ocu da sinhronizujem neku pesmu da bi je kasnije slusao u offline modu,sta radim?

Sigurno negde ima download ili cache. Ne koristim deezer, ali je tako u Spotify.

Ne znam da li je ovo neko koristio u poslednje vreme ali sam probao juče i mogu reći da stoji rame uz rame sa Google Play Music-om, osim par nedostataka. A uz to je i 1) jeftiniji i 2) može se koristiti bez cimanja sa VPN-ovima, vaučerima i slično. Sve se mislim da pređem na ovo.

Ma deezer je odlican, mada je najbolje uz neki Play paket jer onda nema dodatne naplate.

Koristim ga otkad se pojavio Play+. Fenomenalno radi i apsolutno se ne opeterecujem vise glupostima kao sto je skidanje muzike i zauzimanje 90% memorije istom...

Koristim u okviru paketa deezer i stvarno je odlicna stvar. Ne secam se kad sam poslednji put downloadovao muziku.

Dve mane koje sam nasao - izletanje ponuda da slusam baju malog nindzu, srpsku majku, a u poslednje vreme i juzni vetar ekipu pa sve do urbanih ljaljana poput leksingtona i amadeusa i slicnog smeca.
Iako nikad to nisam slusao deezer sam nudi, valjda prema lokaciji i to ne moze da se blokira, tj stalno se pojavljuje na home ekranu i na preporukama za slusanje.

Druga mana je sto pretrazivanje manje poznatih izvodjaca i albuma nekad ne daje rezultate iako ih ima na servisu.

Da li je deezer na play+ paketima apsolutno besplatan, ili ima neko ograničenje u količini prenetih podataka (preslusane muzike)?

Nisam ni obratio pažnju na to...jel to 1300/mesečno za 750mb + Deezer? Trenutno sam na Prenesi i Surfuj 500, svakako dajem 1300 sa dodatnih 500mb. Idem sutra da menjam SIM zbog LTE svakako, možda i pređem na ovo.

Da li je deezer na play+ paketima apsolutno besplatan, ili ima neko ograničenje u količini prenetih podataka (preslusane muzike)?

Imaš 5GB mesečno samo za Deezer, a posle ti skidaju regularni net iz paketa.

Hvala Haseo, tih 5gb je verovatno dovoljno za neku normalnu upotrebu...

Nazad
Vrh Dno