Šta je novo?

Telemarketing

Pripremi ti lepo neki tezak metal ili nesto tome slicno,pa kada sledeci put pozovu kazi "molim sacekajte trenutaj", prinesi telefon zvucniku i odvali muziku do daske.To bi trebalo da resi problem.

@bishop onda lepo prihvatiš poziv saslušaš deo i kažeš da ćeš rado i svartiti kako bi video asortiman tj. usluge samo da ti daju adresu firme i neki kontak telefon a nakon što ti daju željene podatke saopštiš da ti je drago što si stupio u kontakt sa njima i da već neki duži period pokušavaš da dođeš do njih pošto si inspektor za privredni kriminal! :-devil-:

Ma njemu ne prave problem samo prodavci,nego po svemu sudeci i uterivaci dugova.Naime tesko da bi neko iz Telenora zvao njega zbog nekog komsije,ali je to sistem rada savremenih uterivaca dugova.Naime Telenor,ako sam dobro skontao,praktikuje da neredovnog platisu ne tuzi,vec proda njegov dug nekoj drugoj "firmi".Onda ovi krenu da zovu nesrecnika,prete tuzbom,salju uplatnice,zovu njegove komsije itd.

Bishop ti si ga naj****

telemarkteing kompanijama mozes samo da kazes molim vas sklonite me sa svih vasih lista(to mi je dao kao mogucnost lik iz telemarketinga), i to je jedino sto mozes nazalost. Ja sam izbacio moj broj sa 988 i stampanih izdanja ali i dalje me pozovu par puta godisnje i svaki put im kazem to i oni KAO obeleze moj broj da ne zelim vise da me zovu. ovo sve smesno zvuci ali jedino ti to preostaje

sto se tice uterivacima dugova jedino nekoj inspekciji, ali ne znam ni kako ces to izvesti.

posto si stara centrala ti mozes samo da uzmes lopova i pocnes da zapisujes brojeve telefona.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno