Šta je novo?

Telekom Srbija IPTV liste

kartingdriver

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2012
Poena
215
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Postovane kolege, da li je moguce, i na koji nacin, izvuci liste iz Telekomovog Amino 139 STB-a.
Ja sam, dakle, korisnik IPTV-a i zelim da putem lokalne mreze prosledim stream na, recimo, drugi TV.

Hvala unapred,

R2D2

Postovane kolege, da li je moguce, i na koji nacin, izvuci liste iz Telekomovog Amino 139 STB-a.
Ja sam, dakle, korisnik IPTV-a i zelim da putem lokalne mreze prosledim stream na, recimo, drugi TV.

Hvala unapred,

R2D2

Neces moci to tako da uradis vec ces morati kod Telekoma da se prijavis za dodatni resiver na kome ces imati isti paket kanala kao i na prvom

To sve pod pretpostavkom da tvoja parica izdrzi toliku brzinu internet veze.

http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=484

Vidi ovako: sto se tice infrastrukture, nije problem posto imam optiku do stana.
Sa druge strane, trebam da dovedem stream do xbmc-a na android box-u, tj nemam potrebe za jos jednim uredjajem.
Obzirom da se na netu mogu naci raznorazni IPTV stream-ovi, mene samo zanima na koji nacin mogu da dodjem do stream-ova mog STB-a.

Hvala u svakom slucaju na odgovoru.

R2D2

Vidi ovako: sto se tice infrastrukture, nije problem posto imam optiku do stana.
Sa druge strane, trebam da dovedem stream do xbmc-a na android box-u, tj nemam potrebe za jos jednim uredjajem.
Obzirom da se na netu mogu naci raznorazni IPTV stream-ovi, mene samo zanima na koji nacin mogu da dodjem do stream-ova mog STB-a.
Check Anaconda Catalogue and Best and less Catalogue.

Hvala u svakom slucaju na odgovoru.

R2D2

Neces moci jer je Telekomov stream potpuno kodiran i zakljucan

Njihov sistem je skroz zatvoren i radi samo na njihovim uredjajima

Da bi mogao da saljes stream ka tvom android box-u moraju se upariti tvoja MAC i IP adresa uredjaja sa njihovom bazom

S' obzirom da je u bazi iskljucivo spisak adresa Telekomovih uredjaja server ce te odmah detektovati pa ces dobiti zabranu za IPTV, a pritom krsis i klauzule ugovora,)

Drugo ti dobijas odredjenu brzinu interneta gde ti IPTV uzima nekih 5-6Mbps protoka sa jos jednim resiverom ti gubis tu brzinu kod drugih internet servisa

To sto si video razne stream-ove na netu postoje firme koje IPTV uslugu drze skroz otkljucanu gde korisnici mogu sami svojevoljno da nabavljaju uredaje koji prihvataju takav signal

Kod nasih provajdera koji nude ovakav vid usluge koliko je meni poznato to nije slucaj.

Poslednja izmena od urednika:
Uffff. Ako je u pitanju krsenje klauzule, moracu da odustanem od toga i da reaktiviram dreambox. :cool: Tamo barem nisam poptpisivao ugovore ;). U svakom slucaju hvala na informacijama. Nisam ni sanjao da je nas Telekom tako napredan...

Nije samo telekom svi nasi IPTV provajderi drze televizijski sistem potpuno zatvoren tako da od "kradje" signala i reemitovanja na druge sisteme nema nista. ;)

A sto se dreambox-a tice samo cu da kazem:"Bog da pozivi Nemce." :D

Poslednja izmena:
A ja se bas potrudio da budem ilegalan pa cak i po cenu da sam platio full mega box paket.

Draze mi je da dam panduru 50 evrica mita nego da me kazni 5000 rsd.

;)

Poslednja izmena:
To su tvoji prioriteti ja nemam nista sa tim :D

Vrh Dno