Šta je novo?

Telekom problem

Stormbay

Cenjen
Učlanjen(a)
21.06.2012
Poena
170
Zdravo valjda nisam omasio forum,
evo ovako od majskih poplava kod nas nije radio fixni telefon a samim tim ni internet. Telekom je pre oko 2 meseca resio probleme sa telefonima kod mene u komsiluku osim mog telefona. Kod mene je kliziste otkinulo kabal i i to tako stoji od maja. Ja sam telekomu prijavio kvar vise puta, isao i u poslovnicu, medjutim sve se zavrsavalo sa tim da je kvar prijavljen i da se radi na problemu. Sta ja sad da radim i kome da se obratim da telekom dodje i sanira vise ovaj kvar. Imam ugovor kod ptt za adsl koji tece a ne mogu da ga koristim. Da napomenem da komsije imaju telekomu adsl i koristie box pakete.

Sa njima si potpisao ugovor da ti oni obezbede uslugu, a ti onda da tu uslugu platiš. Ukoliko ti ne obezbede uslugu nemoj ni da im plaćaš...

Tako je kad zivimo u bana drzavi, usluga ne radi 3.5 meseca a oni se blesave, a kad kasnis sa racunima iskljuce pa opet naplate...

Cekaj, jesi li prijavio Telekomu da ti ne radi telefon i PTT-u da ne radi ADSL?
Podnesi prijavu za obe usluge RATEL-u.

Pozdrav

Ptt nije pravio problem i pristali su da ne placam usluga gok telekom ne sredi liniju. Problem je telekom koji neces da dodje i popravi sto je duzan. Dva meseca ja njih zovem i cekam. Medjutim njih bas briga... Zato i pitam kome da se obratim da dodje i srede ovo, jer vise nema smisla, sto je mnogo mnogo je.

Nazad
Vrh Dno