Šta je novo?

Telekom IPTV alternative?

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
Pozdrav,

pre svega, nisam siguran da je tema za ovaj forum ali mi nekako najvise ovde pripada. Ukoliko sam mlatnuo, unapred izvinjenje :d

Da ne duzim,

ima LG PJ350 42' plazmu (nema DVB-C). IPTV na njoj ima vrlo lepu sliku ali je sama usluga postala uzas za 1000 dinara mesecno. Svaki dan po nekoliko puta restartujem STB a i izbor kanala im je uzas. Zato sam i resio da se odjavim i potrazim neku alternativu.

E sada, u zgradi gde stanujem (ja sam iz Nisa) imam mogucnost da uzmem Jotel kablovsku koja nudi nesto kao SBB D3 za 650+200dinara mesecno.

Moze i TotalTV (1100 din za TotalTV paket)

Da li neko ima neki predlog/iskustvo sta mi je ciniti? Jos neki provajder? Prednost imaju digitalni kanali, Arena paket mi nije bitan ali mi znaci ukoliko lako mogu da gledam signal u drugoj sobi na TV karti/kompu.

Unapred hvala.

Ja bih ti preporučio ili taj Jotel ili Polarismedia pošto si iz Niša, ako već nemaš sbb!

Nemam mogucnosti za SBB. Nesto razmisljam o TotalTV-u ali tu se placa 4000 setup. Kod Jotela bi mi bilo najjednostavnije i najjeftinije, mada oni za digitalni paket traze ugovor od 2 godine.

Kako da me ne zanimaju kad vecinom njih i gledamo kod kuce.
Trenutno fali samo PRVA TV i Arene Sport 1,2,3,4 i oni tupi Pinkovi ali njih gledamo
preko raznih Web streamova svakako besplatno. Znaci nista nam ne fali.

Poslednja izmena:
Otkazao IPTV i uveo nazad klasicnu Jotel kablovsku. Dosao kuci spreman da se smorim kvalietom ali sam se iznenadio koliko pristojno ova plazma prikazuje kablovske kanale narocito one koji idu u malo boljem kvalitetu (Prva, B92)

Sve u svemu zadovoljan, placam 300 kinti jeftinije i imam veci izbor kanala i ne moram da restartujem STB 42 puta dnevno...

Vise puta sam pricao ja odjavio IPTV i presao na CS za manje para ,
mnogo mnogo toga i to u full HD-u prava uzivancija za sve koji zele kvalitet...
http://www.bundes-sat.com/

Mozda nije pravi podforum za ovo pitanje ali moram da pitam, pa nek modovi pomere ako smatraju da treba.
Da li postoji da se plati neki hd stream (ali bas kvalitetan) da se gledaju utakmice live preko neta putem pretrazivaca ? To sam se oduvek pitao.

Vrh Dno