...и анти-спywаре програме (Мицрософт Анти-Спy Тоол, Ад-Аwаре, Спyбот...) најновијим верзијама.
Такође вас молимо да „упдејтујете“ анти-вирусне програме које имате (као што су Нортон, МцАфее, АВГ, Аваст...) и анти-спywаре програме (Мицрософт Анти-Спy Тоол, Ад-Аwаре, Спyбот...) најновијим верзијама.
ZoNi je napisao(la):ovo je solidno... mada je "ufur" malo skup...
cozmo je napisao(la):Ma ima SVI da im plate.
Zasto? Pa, sta mislite, da ce Telekom, kad krene sa ADSL-om, da daje portove u centrali provajderima? Hoce, al jedno 3 od 50.... tako da ljudi nece imati izbora, morace da uzmu kod Telekoma, i eto fine zarade...
Kabl je zakon...
PJ je napisao(la):Nece ukidati "ufur", jer im je cena na mesecnom nivou prilicno niska. Posmatraj to kao kupovinu dizela u odnosu na kupovinu benzinca(ne opet o kolima :d )
Ako uzmes osnovni paket i racunas da je kod nekog drugog provajdera cena 1800din, "prelazis u plus" posle malo vise od godinu dana.
Tamo pise da daju "modem", a oni tako zapravo nazivaju ruter. Ono sto je glupa fora, jeste sto ako uzmes staticku IP adresu, ne dobijas sifru za svoj ruter. Bar je tako za firme...
MadMan je napisao(la):Najvažnija stvar je to što su Hrvati postavili digitalne tel. centrale u celoj državi. Srbija još dugo može da sanja tako nešto, na žalost !!
p.s. Privlače ljude na veoma dobar način, svidelo se to nama iz ovog ugla ili ne, ali znam mnogo ljudi u Zagrebu recimo, koji su "naseli" na ovu igru. Taj Max ADSL im funkcioniše odlično pošto sam i lično bio njihov korisnik do pre dva meseca. Pogledaj malo njihove cene ADSL-a i "preporučene" cene Telekoma
http://www.tportal.hr/maxadsl/fset.html
Ma to su nenormalne osobe. Od 2003 godine oni pricaju o uvodjenju ADSL-a u RS, a dodje 2006 godina, i jos nema ADSL-a. A sad im je glavna fora prica o tome, da ne zele da uvode ADSL u pojedinicnim gradovima, nego da zele odjednom u 36 gradovaMadMan je napisao(la):To da se ne radi ništa je tipično za ovaj deo balkana, pozapošljavali ******e koji ne znaju da upale komp, koliko znači net takvim likovima?![]()
![]()
Samo si zaboravio da dodas jednu"sitnicu",a to je da im cene za ADSL jesu 80% vise ali su im prosecne plate SAMO oko 300% vece nego kod nas,jadni oni!! :dMadMan je napisao(la):...
Taj Max ADSL im funkcioniše odlično pošto sam i lično bio njihov korisnik do pre dva meseca. Pogledaj malo njihove cene ADSL-a i "preporučene" cene Telekoma
http://www.tportal.hr/maxadsl/fset.html
Benchmarks je napisao(la):Ma to su nenormalne osobe. Od 2003 godine oni pricaju o uvodjenju ADSL-a u RS, a dodje 2006 godina, i jos nema ADSL-a. A sad im je glavna fora prica o tome, da ne zele da uvode ADSL u pojedinicnim gradovima, nego da zele odjednom u 36 gradovaMa lazu. To sve treba natuci motkom i zaposliti na nekoj farmi goveda i svinja, da rade poslove za koje su osposobljeni.
Lomnica_city je napisao(la):Samo si zaboravio da dodas jednu"sitnicu",a to je da im cene za ADSL jesu 80% vise ali su im prosecne plate SAMO oko 300% vece nego kod nas,jadni oni!! :d
Sto ja nemam platu 600-700 eura i da mi PTT da bilo koji iPod i da nemam uopste problema sa ADSL-om i da... i placao bi im 4000 dinzi vrlo rado!!
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari