Šta je novo?

Telekom Adsl Novi Sad

vkozomar

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
410
Treba mi neko ko je u NS-u, ima Adsl od Telekoma da mi pomogne ili informacijom ili iskustvom. Brat ima navedeni NEt ali mu ne radi vec 3 dana, podrska ga zavlaci a instalirali smo svezu Win 7 x86 izdanje koja je radila bez problema 7 dana.

Hvala

U NS-u sam i imam taj adsl i radi normalno. Daj malo više informacija o tome šta ne radi. Kao prvo da li ti svetle lampice "ADSL" i "Internet" na routeru?

Koji router ima?

uH neki Pireli mislim, stanuje kod Zeleznicke stanice preko puta u zgradi ? Mozda lokacija ima veze, idem uvece da reinstaliram sistem da vidim da on nije cackao odnosno majstorisao ?

Moze li phone na PM, necemo puno smarati :)

Ne diraj ti taj ruter....budi uporan i zovi podrsku,ja sam cuo bar jos troje ljudi u potezu od zh stanice do partizanske ulice da su na telekomu i da im ne radi internet.

E to me zanimalo ... hvala u svakom slucaju :) mada sutra me ceka reinstalacija da budem siguran

moja koleginica je kod zeleznice stanice radi joj net ali onaj roze modem ruter ima ali se dosta u toku dan resetuje. bas sam juce bio kod nje i dosta se cesto resetuje dok ja u centru (pasiceva) isto imam telekomov adsl i taj pirelijev ruter nista se nedogadja sve je u full-u, oboje imam click 2 dok ona ima xp sp3 a ja win 7 x86! ako te nesto zanima javi!

Vrh Dno