Šta je novo?

Telekom aDSL (nepravda)

Gandor

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
304
Naime, pre mesec ipo dana sam u telekomu narucio aDSL i nikako da mi stigne (u telekomu su mi rekli da je rok cekanja max mesec dana), ok zvao sam nekoliko puta i uvek sam dobijao isti odgovor "josuvek nepostoi tehnicka mogucnost" ili tako nesto. Sve bi bilo u redu da komsija iz iste zgrade nije narucio isti paket aDSL-a istog dana kad i ja i dobio ga pre 3 nedelje.:mad: Sta da radim i dokle cu vise da cekam ?

1. Одсели се, или
2. Нађи везу у телекому, или
3. Буди стрпљив и попиј нешто...

Bez obzira što ste u istoj zgradi, može biti da niste na istoj centrali, proveri to.

Ljudi totalno nebitno da li ste vrata do vrata ili ste u istoj sobi, na jednoj liniji recimo ima pcm uredjaj na drugoj nema i eto ti razloga zasto na jednoj moze adsl a na drugoj ne moze. Ljudi u jednom stanu (porodicnoj kuci) imaju dve telefonske linije (dva broja) i na jednom moze (to je onaj bez pcm-a) a na drugom ne moze (pcm).

Mozda vise nema slobodnih portova i oko mene dosta ljudi ima koji imaju adsl, a ja mogu da budem samo na listi cekanja...

I ja sam podneo zahtev pre vishe od mesec dana , i dalje nishta . Zvao sam ih , i "ljubazni" gospodin mi je dao broj prijave i da im poshaljem mail , pa ce mi oni odgovoriti .Kao da to nisu mogli do sad da urade ... dzukelle iz telekoma ...

A inace, ako jeste PCM, onda dzabe cekas...

Odgovorishe ... Nema portova na centrali toshin bunar ... Molimo budite strpljivi ... eeeeeeeee

Ja cekam skoro sect meseci pa sam se navikao, a znam ljude koji su cekali i celu godinu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno