Šta je novo?

Telekom ADSL free

dedamrsoje

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
815
do 1 februara ne placa pretplatu ko sklopi ugovor za ADSL ,cuo sam da su poceli sa takvom akcijom.

P.S.Imperija uzvraca udarac

Mos se mislit! Daj neki link neku potvrdu citat bilo sta!:mad:

Pretplatu za telefon? Naslov k'o iz kurira. Enlarge for free.

Ovo je tacna informacija, provereno iz prve ruke. Dakle, buduci korisnici Telekom ADSL-a nece placati pretplatu tj. imace ADSL za dz. do februara. Naravno, samo bi lud covek sa ovom ponudom isao na manje od 1.5Mbit. Uzivajte dok traje.

P.S. Ovo je jos jedan snazan udarac na ostale provajdere koji nisu u mogucnosti da ponude ovako nesto.

cekaj cekaj, da se razumemo... prikljucim se na adsl, i dobijem decembar i januar free, a sta se desava u februaru???

Rts pretplata? :)

Poslednja izmena:
Ubice male provajdere, samo je pitanje vremena. :smash:

cekaj cekaj, da se razumemo... prikljucim se na adsl, i dobijem decembar i januar free, a sta se desava u februaru???

u februaru ? :)

"We want your soul ! ...your money, your house, your car, your wife, your dog, your child, your all...We want your soul ! " :D

Pa samo ces im dalje redovno placati, nece ti sigurno naplatiti ono sto su ti dali dzabe, mada ko zna, ja kad cujem/procitam dzabe odma bezim sto dalje...

odakle ova informacija,na sajtu telekoma nema nista o ovome,dajte neki link..

Ovu sam ponudu pre par dana drzao u svojim rukama u kancelariji lokalnog direktora Telekoma. Iskreno, da nije onog placanja setup-a od 5900 za sve koji raskinu ugovor pre isteka jedne godine, odmah bih raskinuo ugovor i prijavio se za ovu ponudu i to na brzinu od 1.5Mbit i od februara se vratio na svojih 1mbit.

nisam mogao da nadjem informaciju koji se modem dobija,usb ili lan,imam wireless ruter planet wrt414 pa bi mi odgovarao lan modem

Ovu sam ponudu pre par dana drzao u svojim rukama u kancelariji lokalnog direktora Telekoma. Iskreno, da nije onog placanja setup-a od 5900 za sve koji raskinu ugovor pre isteka jedne godine, odmah bih raskinuo ugovor i prijavio se za ovu ponudu i to na brzinu od 1.5Mbit i od februara se vratio na svojih 1mbit.
mozda ima fora da moras celu godinu da koristis taj paket koji si izabrao.

E baš me zanima ko će sad da se pretplati na nekog od "švercer provajdera" posle ovako povoljne ponude Telekoma :alo:

Hmm, zar telekom ne ume da smisli nesto originalno... Pa prosle godine je kod sezama bila akcija sa jednom besplatnom pretplatom za ADSL.

Samo se ti nadaj :D, oni idu zacrtanom putanjom i tu promena kapetana ladje nece promeniti nista. Moze samo ozbiljna konkurencija.

dzaba mi kada nema slobodnih portova na mojoj centrali... mozda ce ih biti posle februara :D

Pre par dana je u Blicu,na nekoj stranici posvecenoj kompjuterskim novostima,napisano da je kod nas "ubedljivi najjeftiniji adsl" od zemalja u okruzenju. Pomenuta je Hrvatska ,itd
Napisao covek i ostao ziv!

Pa da, to stoji, ali to radite u temi za novu akciju telekoma

..pa čekaj...a nas stare korisnike ko hebe... :zgran: Lepo,lepo... 'rani kuče da te ujede :eyebrows:

Poslednja izmena:
Da li postoji obaveza da se ostane na pomenutom paketu određeni period?

Glupo je što nije "mesec za dž" ili "2 meseca za dž", već "do 1. februara".....pa kome se posreći i dobije priključak pre istog - super, a kome ne....bedak, nema ništa džabe...

Jel i dalje važi ono da ti ne daju user i pass za modem?

Za stae...kao i po običaju - ništa. Novi su interesantniji ;)

Vrh Dno