Šta je novo?

Telekom ADSL-2 problema

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Drugar mi se pre par dana prikljucio na Telekomov ADSL(da li su mu neki kineski modem MT822) i ima 2 problema vezana za E-mail i U utorrent:
1. Iako je sve dobro podesio (licno sam proverio) nikako ne može da skine email. Nakaci se na server ali kad pocne da skida email u outlooku i u outlook expressu uvek sledi error

2. U utorrentu u dnu mu je stalno prisutan žuti trougao sa uzvičnikom. Kada ide na opciju "test is port is forwarded properly" stalno mu pise da je error

Sve drugo radi normalno skidanje fajlova surfovanje, jedino ova 2 problema. Ima li neko ideju kako ovo da reši, jeli neko imao iskustava, ja nikad nisam imao ovaj problem a dodše nikad nisam bio niti ikog znam da je na ADSL-u?

a vezano za torrent...
pogledaj da li mu je ukljucen-firewall-moguce je da ga on blokira...
a kao sto rece cika Velja pogledaj na njihovom sajtu za e-mail...
probaj da reinstaliras utorrent...

a vezano za torrent...
pogledaj da li mu je ukljucen-firewall-moguce je da ga on blokira...
a kao sto rece cika Velja pogledaj na njihovom sajtu za e-mail...
probaj da reinstaliras utorrent...

Rešili smo mail, a firewall nije ukljućen ugašen je i windows i Bitdefender firewall

Drugar mi se pre par dana prikljucio na Telekomov ADSL(da li su mu neki kineski modem MT822) i ima 2 problema vezana za E-mail i U utorrent:
1. Iako je sve dobro podesio (licno sam proverio) nikako ne može da skine email. Nakaci se na server ali kad pocne da skida email u outlooku i u outlook expressu uvek sledi error

2. U utorrentu u dnu mu je stalno prisutan žuti trougao sa uzvičnikom. Kada ide na opciju "test is port is forwarded properly" stalno mu pise da je error

Sve drugo radi normalno skidanje fajlova surfovanje, jedino ova 2 problema. Ima li neko ideju kako ovo da reši, jeli neko imao iskustava, ja nikad nisam imao ovaj problem a dodše nikad nisam bio niti ikog znam da je na ADSL-u?
posto si resio probem sa mailom evo ti resenje problema za utorrent, posle ovoga imaces konstantno ZELENI trouglic http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1081061&postcount=2 samo DNS serveri nisu ti umesto onog primarnog ukucaj ovaj 212.200.190.150, sekundarni ostavi isti kao sto je u postu

Poslednja izmena:
Vrh Dno