Šta je novo?

Telefunken?

artdecor

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2008
Poena
304
Nisam dosad naisao na neke kritike na internetu pa me interesuje kakvo je vase misljenje! Konkretno naleteo sam na model od 26" u metrou! 1hdmi, scart, usb, standardni ulazi... i FULL HD za 34000 din!!!

Po meni su to bili najbolji televizori, pa ako su i dalje zadržali kvalitet onda bi bez mnogo razmišljanja kupio isti.

mene drugar juce pitao kakav je kvalitet tog lcd-a i nisam znao da mu kazem.......kaze video je negde povoljno ali ja sam ipak pre za samsung

Kod druga koji se interesuje za te stvari cuo sam da su sam Vr' !

Poslednja izmena:
Znam jednog decka koji je kupio bas Telefunken LCD TV u Metro-u i nakacio ga na komp. Ja koliko vidim on je zadovoljan, ako te zanima njegov mail PM :).

ok, hvala na odgovorima, sacekacu jos necije misljenje ovde! :)

Ja sam kao skolarac imao liniju telefunken i radila je ko bog bez jednog kvara, pa ako su i monitori tog kvaliteta svaka cast.

ovaj novi i stari nemaju nikakve veze isto kao i grunding...

Ajd i ja malo da dodam... :)

Vec smo davno skontali sa kolegama u prodavnici da kakvo ime stoji na uredjaju danas nema mnogo veze sa starom slavom i kvalitetom.U sustini bilo sta da kupis proguglaj pre kupovine,jednostavno nema pravila.
Setite se ona Samsung serije gde crkavaju kondenzatori a do tada je Samsung bio No1 i kupovase ga ko alvu...sad je to LG...

Jednom prilikom (po drugi put,i ranije smo radili slicno,mislim da je za prosli Bozic bilo) smo imali LCD Sony Bravia,WEG,Grundig,LG (serije 2,3 i 5000),Vivax,Samsung,Panasonic,Philips i jos neki,ne secam se vec...i ajde da ih testiramo,ali po narodski.
Nazalsot,80% kupaca ne zna ni kanale da namesti kamoli malo vise da podesava tako da smo uzeli Default podesavanja kao merodavna,poredjali TV-e jedan do drugog i pustili HD video klipove i gledili...
Sony je ubedljivo imao najlosiju sliku i kako god da smo dodatno podesavali nismo mnogo izvukli,a cena razbijala,bese oko 65k...
WEG je bio 3x jeftiniji i imao je mnogo lepsu i ostriju sliku ali i onaj "predivni" cheap dizajn,ali znam ljude koji su kupili i dan danas kazu da perfekt radi...
Vivax nam se nije svideo jer je bio previse "kineski",jeftina plastika,katastrofa meni i sl,ali je davao ok sliku,za te pare strava...
Pana,Samsung i Philips su bili tu negde sa kvalitetom i cenom,ali ubedljivo je LG imao najlepsu sliku a neku srednju cenu i zato je bio najprodavaniji,kao i danas sto je,bar kod nas
ALI,bese serija 2000 mislim,gde je od 10 kom 7 tako zujao trafo na standy da su ljudi popizdjavali,cak neki i vracali,stvarno je bio neprijatan zvuk za usi...
Naravoucenije kao sto je i receno,dobro procunjas,izguglas,obrati paznju na GARANCIJE jer po meni je to danas najbitnija stvar,npr LG daje 5 god i to je jedan od kljucnih faktora zasto je najprodavaniji kod nas...

Ako ti nesto znaci koleginica je preko neta uzela Samsung LCD 26" Full HD za 31.000 sa 3 god garancije...Metro vec odavno nije ono sto je bio,nazalost

Poslednja izmena:
34 000 za 26 " je kradja. Imas za 40 000 na vise mesta Samsung i LG 32" doduse nisu fullhd
Videces 26" ce ti biti premalo, ionako neces videti taj fullhd na 26" pogotovu ako gledas uglavnom kablovsku........

ako uzima neko u metrou tako neku sumnjivu robu neka se pripazi najviše zbog garancije, ako tv rikne nahebao je skroz. pored gigatrona metro je najgori što se garancije tiče kod nas.
ja sam morao da im hebem kevu u BG menadžmentu da bi mi je uvažili, ovi u NS-u nisu hteli da čuju, na moju sreću nije bio tv u pitanju jer da su me tako zezali za tv bilo bi naslova u crnoj hronici :D

ako uzima neko u metrou tako neku sumnjivu robu neka se pripazi najviše zbog garancije, ako tv rikne nahebao je skroz. pored gigatrona metro je najgori što se garancije tiče kod nas.
ja sam morao da im hebem kevu u BG menadžmentu da bi mi je uvažili, ovi u NS-u nisu hteli da čuju, na moju sreću nije bio tv u pitanju jer da su me tako zezali za tv bilo bi naslova u crnoj hronici :D

Huh? Pa ne resava metro reklamaciju. NOsis tamo gde pise na garanciji. A to je uvek neki servis. Ja sam kupio tv u metrou i dobio garanciju na ime servisa K & K electeronics

znam za to i moja toshiba je K&K - Tehnomarket, ali kažem nije bio TV u pitanju. Kad se nešto pokvari ja uvek idem tamo gde sam kupio, šta god pisalo na garantnom listu, a verujem da nisam jedini.

znam za to i moja toshiba je K&K - Tehnomarket, ali kažem nije bio TV u pitanju. Kad se nešto pokvari ja uvek idem tamo gde sam kupio, šta god pisalo na garantnom listu, a verujem da nisam jedini.

Onda nisi jedini koji greši. Mada, sad` po novom zakonu o zaštiti potrošača...hm, treba razmotriti.

Telefunken smart T32TX275DLBPOS

Imam Telefunken smart tv T32TX275DLBPOS , sinoć ugašen normalno, danas svetli lampica i neće da se uključi.Šta može biti problem?

Nazad
Vrh Dno