Šta je novo?

Telefoniranje putem sweex-a ?

pijanista

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
604
Imam AMD konfiguraciju sa instaliranim Windows ME i modem Sweex 56k v.92 intel hardware .Modem ima prikljucke za slusalice i mikrofon .Hteo bih da ga koristim kao telefon uz slusalice sa mikrofonom ali ME vidi njegov Wave device kao half-duplex iako u uputstvu stoji full-duplex .Kada prikljucim sluske i mikrofon normalno cujem zvuk ali mikrofon ne reaguje (na glavnoj zvucnoj radi normalno).
Da li se neko poigravao na istu temu sa istim modelom i imao vise uspeha ?
Hvala .

E i ja sam juce kupio isti modem pa cu ti javiti ako nesto provalim. Kod mene se kaci na 33.6k ali dowload ide normalno, kako je kod tebe?

Isti problem sa Elsa Microlink externim modemom, nikako ne mogu da ga nateram da proradi mikrofon. Sluske rade, cujem drugu stranu, ali mikrofon nikako. :(

Pre otprilike godinu dana postavio sam slicno pitanje. Od ljudi koji su odgovorili, vecina ih je rekla da je koriscenje modema kao telefona moguce.
Kada sam ja pokusao da sprovedem ideju u delo, naisao sam na sledece probleme:
- cuo sam svoj glas u slusalicama i prilicno je ometalo razgovor
- mogao sam da prekinem razgovor, ali ne i da ponovo uspostavim vezu sa nekim novim (Phone dialer bi prijavljivao da je linija zauzeta). Morao sam ili da iskopcam telefonski kabl ili da restartujem komp.
Ja sam se ubrzo obeshrabrio i odustao od daljeg eksperimentisanja, mada mi jesu bili preporucili da probam sa drugim programom (valjda phone dialer pro, ili tako nesto...)
Sad kada sam dobio jos jednu liniju, sve vise sam u fazonu da kupim nov telefon...a i prema tome koliko je ljudi tebi odgovorilo, mozes da zakljucis koliko je to neistrazena teritorija.

Nazad
Vrh Dno