Šta je novo?

telefoniranje preko interneta

oxygen

Čuven
Učlanjen(a)
26.06.2001
Poena
604
Da li postoji neki program za telefoiranje preko net-a? Naravno, telefoniranje treba da je besplatno i PC to phone.

Koliko znam besplatan ne postoji... Eventualno za Ameriku i Kanadu da, ali sto se tice ostatka sveta... cini mi se da je nekada i postojalo (valjda hot telephone ili tako nesto) sto je funkcionisalo i van Amerike, ali sada sumnjam... i to je uglavnom radilo iz browser-a (java)... Ja koristim ICQ koji odlicno radi i prenosi zvuk bez prekida i sa vrlo malim kasnjenjem ali samo pc2pc (za phone mora da se plati, ali i to se da srediti :))

može li neko reći isplati li se instalirati MEDIA RING TALK,i šta time dobijam?????

sharp_blade je napisao(la):
može li neko reći isplati li se instalirati MEDIA RING TALK,i šta time dobijam?????
Nemoze da se koristi, *****ava registracija programa i niko od ljudi na bench-u nije uspeo da potera MRT da radi.A bilo je reci pretrazi malo forum.pozdrav

Mom drugu je uspelo sa Amerikom preko Net2Phone-a (dobijes ga sa Netscapeom 6 ako se dobro secam). Samo ne znam da li je jos uvek besplatno.

Situacija nije bash povoljna.
Net2Phone mi trazi otvaranje naloga sa 25, 50 ili 100 $!
Odem na sajt DialPad-a kad tamo buy now... Paz da necu!
Proshetam na freewebcalls kad tamo nema ni f od free!

Da li iko zna neki besplatni pc2phone servis koji radi?

Pozdrav,
Sasha

Sve te fore vaze za Ameriku a cuo sam da moze nekako iz Win XP sa Win XP...

DialPad.com

je svojevremeno bio zakon za telefoniranje preko neta. Ja sam se ispricao slatko sa ortakom iz USA... samo ako vam je krdza veza i centrala, onda je problem sto ponekad secne...

hrkk

Bilo nekad ... pa ostalo uspomena

Resili ljudi da rasterete NET uvodjenem novcanih dazbina pa makar i na cent. Masa vise nece da koristi (a bilo ih je mnoooogo) kad se placa.....ostaje da se ceka neka nova kompanija koja ce dati free phone na par meseci dok ne privuce narod.....do tada "pozajmite" :D nalog od komsije

Vrh Dno