Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon za oko 300e

Koji mobilni telefon kupiti

2slow4me

Cenjen
Učlanjen(a)
27.02.2012
Poena
180
Otac je u potrazi za novim telefonom, dao bi oko 300e za njega, ovo su neki telefoni koje je pomenuo da mu deluju interesantno i da se razmislja oko njih : Motorola Edge 4, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 12, Xiaomi 11T, Samsung A52s. Sta je najbolji izbor za nekoga ko je prosecan korisnik? Ne mora da bude iz radnje, KP dolazi u obzir. Fleksibilan je da se pruzi jos malo ukoliko moze da se uzme neki best-buy za malo vise od budzeta.

Ja sam uzeo kevi A54 za 330e (nov neotpakovan od operatera preko KP) pre mozda 2,3 meseca i cak sam i ja iznenadjen kako dobro radi u poredjenju sa mojim S23u.
Poredio sam tada A52s (koji ne moze nov da se nadje), A53, A34, A54 i na kraju zakljucio posto su sve cene jako slicne da uzmem A54.

Од тих које си навео Моторола је дебело преко 300 е.. Xiaomi 13 lite је Ок, А52s је већ тешко наћи нов пошто се код нас разграбио само тако. Што ти је Шоми препоручио А54, то је тренутно врв најбољи midranger, само треба да знаш да уз њега не долази пуњач, можеш погледати и Poco x5 Pro који је донекле Шаомијев наследник А52s, као и Honor Magic 5 lite ког има на огласима за 299е,а од свих ових има можда најбољи дизајн +екран и батерију, али лошију камеру...

Kao što su kolege napisale A52S se teško nalazi nov, mada ih ima i odlično očuvanih polovnih koji su još pod domaćom garancijom.
Nakon toga A54 koji mogu da se nađu za nešto malo više novca na KP novi sa garncijom operatera.
Sada smo kupili par komada za firmu i mogu da kažem da su voema dobri za uloženi novac.

као и Honor Magic 5 lite ког има на огласима за 299е,а од свих ових има можда најбољи дизајн +екран и батерију, али лошију камеру...
Ima i u legalnim prodavnicama za jedva manje od 300 evra (tačnije 34.999), sa fiskalnim.

Nazad
Vrh Dno