Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon za obradu GoPro10 snimaka

Koji mobilni telefon kupiti

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Pozdrav svima, nije me dugo bilo na forumu i sada imam nedoumicu oko telefona.

Skoro sam uzeo GoPro10 i želim da imam mogućnost da na telefonu relativno brzo mogu da "obradim" odnosno iseckam snimak na određenu dužinu, eventualno usporim...sve ono što GoPro aplikacija i nudi, ali na trenutnom telefonu sa Snapdragon 660 i 6gb ram memorije (Nokia 7.2) imam problem kada hoću da sredim snimak, jer em secka em sporo učitava...ipak je to čip sada već skoro 5 godina star.

Koje su neke vaše preporuke za telefon a da naravno nije neki od 1000€ :)
Moj trenutni izbor jer Motorola G200 zbog novog 888+ čipset-a i zbog stock Androida zbog kog svi Samsung plastikaneri ne dolaze u obzir kod mene :) i po prihvatljivoj ceni ulazi u moj budžet, još ako uzmem u obzir da ne moram na rate da uzimam po operaterima, a sa trenutnim popustom na paket, telefon bi me realno koštao jedva preko 200€ (u odnosu na to da ga uzmem kod operatera)

Hvala na brzom predlogu, gledao sam i ja svašta nešto, ali je pitanje čega ima u Srbiji da se uzme od toga :)

Ono što znam da mi treba je NFC, to je must have, a sve ostalo je samo da bude stock android (ja sam se toliko navikao na Nokia, da sam do sada imao Nokiu 5, 6, 6.1, 7, 7.1, 7.2) i sve ove našminke verzije su mi totalno bez veze

Nazad
Vrh Dno