Lazaboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.03.2006
- Poena
- 345
Drugari tatatatirci, molim vas za pomoć. Ja polako odustajem ali moram da izguram do kraja. Treba mi telefon za ženicu, posle 6 godina njen voljeni LG G7 otkazuje poslušnost (neki bi rekli ma nije valjda, nemoguće - među njima sam i ja) i sad želi drugi. Jedna važna stavka je da će biti rođedanski poklon i da imam 2 nedelje do tad i mora biti nov. Nisam gadljiv na KP i sl. ali bih radije u prodavnici da platim karticom. E sad, odgovorio sam je od 3.5mm i FM radia (ne pitaj te kako) ali ostale su 3-5 stavki poželjne. Dobra kamera, dobra baterija i dosta memorije (min 256Gb) a ja bih dodao na to da bude u rangu 6.1-6.2 inčića i da ima što dužu podršku. Iphone ne želi pa tako ostaje mali broj telefona. Ako je telefon sve nabrojano može i većih dimenzija (nema iskustva sa velikim...), navićiće se. Vrlo je ne zahtevan korisnik i telefon služi prvenstveno za Viber, slikanje, 30 min Instagram, 30 min Youtube, igrice ne igra pa čak ni sudoku (
) i sl.. Cenu bih držao do 600e i gledao sam Xiaomi 14T (ali 14T pro ima vidno bolju kameru ali je 20k din skuplji), Honor 200 pro (kamera nije baš nešto preterana), s23 256Gb, S24 256Gb (prelazi željenu cenu), Google Pixel 8a/8, Xiaomi 14 (preskup a i nema ga nešto) ... Daj te ljudi predloge, za sad mi najviše leži 8/8a.