Šta je novo?

Telefon uz ugovor

Pejkara

Cenjen
Učlanjen(a)
14.07.2014
Poena
170
Moja oprema  
Mobilni telefon
Galaxy S20 exynos
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
  3. Mobilni internet
Cao svima.. Doslo je vreme da zamenim svoj sad vec legendarni g2 nekim telefonom na ugovor mts ili vip.. Kes nije problem.. Ekran ne vise od 5.7 Ukratko koji tel je najbolja kupovina za ulozen novac, msm zasto nesto uzeti ako ne vredi te pare.. Marka bilo koja sem sonija :):smoke:

Racun mesecno ne vise od 50\60 e cenu telfona bi placao na rate uz paket.kako bih rasporedio iznos na delove.. Telefon iz top klase a moze i srednje

Poslednja izmena:
Preferiram vise android

S7edge... Imaš nova 7 u vip-u, račun ti je 5690, telefon 1 din. Proveri ostale operatere da li su jeftiniji. Imaš i foru da nađeš vaučera za 20% na pretplatu u vip-u, onda bi te izlazio račun 4500. Ali mislim da ti je to previše para i da bolje da uzmeš preko oglasa telefon uzet od operatera i popust na pretplatu od 50% u mts-u...

Poslednja izmena:
Imaš Mate 9 u Mts, nećeš osetiti da je 5.9". Idi do Ušća da probaš kako leži u ruci. Odmah pored ti je i Samsung, pa možeš da uporediš sa S7e a imaš blizu iPhone 7 plus. Čisto da vidiš kako Mate 9 bolje leži u ruci od oba.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Moram da priznam da opasno razmisljam o s7 edge.. Ali i običnom s7.. U pravu si joco jeftiniji su na oglasima bas sad gledam moracu dobro da razmislim pre nego sto presecem.. Nije los ni taj mate 9.. steta nisam iz bg da vidim licno :D

+1 za Edge.

Mozes da ga provuces kroz Novu 4 (2190din) i dopalta nekih 2600 u naredna 24 meseca, znaci telefon te izadje 4700 na mesecnom nivou, cena je vrlo interesantna, rasprodaju se velikom brzinom, bolje pozuri:)

Poslednja izmena:
Idi na s7e zbog baterije. Odličan ekran, odlična kamera... Obavezno preko oglasa, nađeš za 510e novog neotpakovanog, a ovamo uzmeš pretplatu za 2000 din ako ti je potrebna, koju bi plaćao 5000din bez popusta i sa uređajem. Stavi sve na papir pa vidi na dve godine šta je bolje... [emoji6]

Jeftinije izadje preko oglasa.. Ali nemam toliku svotu u ovom trenutku.. Zato sam i hteo preko ugovora.. Ako uspem u kracem roku da skupim kes uzecu preko oglasa ako ne onda ugovor.. Hvala u svakom slucaju na sugestijama... Casti bracela pivom cheers

Meni lično je s7e jako ružan i mnogo me nerviraju one oble ivice koje deluju kao da su odvalili strane telefona. Note 7 mi je bio super, ali ***a znaš priču.

Mogu slobodno da ti preporučim mate 9, ja prezadovoljan.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Necu zuriti sa kupovinom.. Sacekacu da vidim i novitete 2017 kao sto je s8. a sto se tice izgleda sve je stvar ukusa..

U vipu je prevelika razlika u ceni između edge i običnog... 15-18k zavisno od paketa, a na oglasima je možda 60-70e između njih

Nazad
Vrh Dno