Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon srednje klase

Koji mobilni telefon kupiti

cetko

Poštovan
Učlanjen(a)
27.12.2021
Poena
50
Pozdrav,

zelim da predjem sa Moto Edge 40 na novi telefon, koji zelim da kupim u A1. U vidu imam Honor 200, Samsung A55 ili mozda da sacekam A56 iako ne vidim neku razliku. Xiaomi ne bih jer nisam fan samog software-a. Kao bivsem Huawei korisniku najvise mi je paznju privukao Honor 200. Najbitnije mi je da je telefon fluidan u radu zbog ceka sam i uzeo Motorolu, ali sada su mi softwareska ogranicenja i zakrivljen ekran vec dosadili. Zanima me kako se 7 Gen 3 ponasa u Honoru, procitao sam i da je odlican i da je uzasan pa ako neko ima licnog iskustva da podeli kakav je procsor. Ako neko ima iskustva sa nekim od ostalih telefona u tom rangu slobodno moze da napise.

Hvala unapred.

ko ima najdužu softversku podršku? A55 ima podršku 3 ili 4 naredne verzije Androida-a

mada, možeš da sačekaš A56
The Galaxy A56 5G runs on Android 15 with One UI 7.0. It is the first in A5x line which is promised to get up to 6 major software updates and 6 years of security patches.
izvor

Ako vec gledas Honor, a zelis glatko iskustvo mislim da bi ti Honor 200 Pro bio pun pogodak. A56 bi trebalo da ima osetno brzi procesor od prethodnika A55(koji isto tako ima osetno brzi procesor od A54), ali cini mi se da ce ipak biti slabiji od Snapdragon 8s Gen 3 u Honor 200 Pro. Kamera bi isto trebala da mu je slabija od tog modela koji ima main cam sa Honor Magic 6 Pro.

Nazad
Vrh Dno