Šta je novo?

Telefon sa metalnim kucistem

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
170
Ljudi treba mi pomoc. Tata hoce da kupi mobilni, posto mu je ovaj N8 zastareo, ali bi najvise voleo telefon sa metalnim kucistem, jakom baterijom, ali da nije mali. Tipovao je iPhone 5s, ali je bezobrazno skup telefon, jer za te pare mozes kupiti telefon sa boljim performansama. Znaci ta velicina, mozda za nijansu veci, metalno kuciste i jaka baterija. Mislim, kada kazem jaka, mora biti jaca od 1200mAh koliko je sada na N8. Ajde da postavimo neku cenu do 200e.
Gledao sam redmi 3, ali je telefon prevelik, i od toga smo odustali. Kada bi bila neka mini serija tog telefona ali da ima metalna ledja to bi bilo idealno.

Hvala unapred...

Nisam 100% siguran ali mislim da na tržištu ne postoji manji telefon od redmi 3, da je metalni (ili izgleda kao metalni) i da košta manje od 200eur.

Redmi 3 je odlična kupovina, nije uopšte veliki. Mislim da kada se sve uzme obzir, da će se posle duže pretrage vratiti tom modelu.

Mislim da nema konkurenciju trenutno kada su novi uredjaji u pitanju (za ljude koji traže kompaktnost, jaku bateriju, metal look, i nisku cenu).

Poslednja izmena:
+1 za redmi 3
A što se tiče M8 teško da će naći polovan za 200e kome nisu urnisana leđa. A i veći je telefon od redmi 3.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Nisam 100% siguran ali mislim da na tržištu ne postoji manji telefon od redmi 3, da je metalni (ili izgleda kao metalni) i da košta manje od 200eur.

Redmi 3 je odlična kupovina, nije uopšte veliki. Mislim da kada se sve uzme obzir, da će se posle duže pretrage vratiti tom modelu.

Mislim da nema konkurenciju trenutno kada su novi uredjaji u pitanju (za ljude koji traže kompaktnost, jaku bateriju, metal look, i nisku cenu).
Apsolutno se slazem sa ovim.
Mislim da ces tesko naci telefon manji od 5"

Nazad
Vrh Dno