Šta je novo?

Telefon sa GPRS i BT

vudu_dva

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2002
Poena
665
treba mi telefon koji ima gprs i bluetooth, kao i shto manje dodatnih funkcija (kamera, java, perorez, resho za chaj) koje mi nisu potrebne..

dao bih do 150 evra, i za sada znam da mogu da uzmem SE T68, a neki prodavac mi je nudio i SE T310, mada on nema BT, koliko vidim..

vudu_dva je napisao(la):
treba mi telefon koji ima gprs i bluetooth, kao i shto manje dodatnih funkcija (kamera, java, perorez, resho za chaj) koje mi nisu potrebne..

dao bih do 150 evra, i za sada znam da mogu da uzmem SE T68, a neki prodavac mi je nudio i SE T310, mada on nema BT, koliko vidim..

T 68 je definitivno best-buy sa BT i GPRS ako ti ne trebaju polifone melodije. A ako ti treba i polifonija onda Siemens S55 ali... (uvek ima neko ali) Koliko samm video za Simense je jako slaba SW podrska (SW u telefonu i za PC) pa sad vidi sta ti vise odgovara.

I ja sam hteo zeni da uzmem T68i posto ja vec imam T610 i BT dongle ali ona hoce da joj telefon svira lepo kao i moj, tako da cu morati da napravim kompromis izmedju njenih zelja i mojih mogucnosti i da uzmem S55.

vudu_dva je napisao(la):
dao bih do 150 evra, i za sada znam da mogu da uzmem SE T68...

Definitivno, T68i ili S55.

Evo i ja predlažem T68i. Imaš i IrDA port, ako zatreba. Košta 130, tako da je on, po meni, prava kupovna.

SE t68i je stvarno dobar izbor, i neces se pokajati ako njega kupis.

S55 definitivno. Kvalitetnije je odradjen od T68 i po pitanju SW i kvaliteta izrade i obrade.

Na http://www.mobile-review.com/index-en.shtml imate jako interesantno direktno poredjenje S55 i T68i. Toliko su slicni da je to zapanjujuce. S55 je jedino nesto sveziji model, pa mu je data blaga prednost, dok t68i ima bolji ekran. Softverske razlike su karakteristicene za SE i Siemens.

eh za 150e i nemas neki izbor pogotovo to sto trazis, ali pored t68i i s55 mogla bi da uleti i jedna nokia 6310 koja ima naravno bt , gprs, ir, cak i modem ali naravno ...no colore...

t68i sam imao i bio sam zadovoljan sa svim osim sa prijemom signala:( Mozda je to bio moj primerak sta znam, ali mislim da sam od jos nekog cuo da je imao isti problem.

imam takodje t68i i najveca zamerka mi je na prijem signala,ljudi sa nokijama opusteno razgovaraju i salju sms dok ja moram da trazim specijalni ugao telefona da moze da uhvati signal...katastrofa...to se desava na radnom mestu na kojem provodim 8 sati dnevno i veoma mi je bitan kvalitet signala,ali necu ga menjati dok imam dzabe net,posle cu ozbiljno razmisliti o promeni.....

kod SE novi firmware resava probleme sa prijemom. Tako bar kazu sa stranih foruma.

idi na mobilnisvet.com i tamo imas sve telefone (koji su izasli i koji nisu) pa imas opciju za pretragu i samo ukucas gprs i bt i on ce ti izbaciti sve mobilne koji to podrzavaju.
poz :)

Imao sam tri t68i i svi do jednog su se razlikovali.Najstariji mi je bio i najbolji.Od novih je bolje dici ruke,uzasne baterije,preinstalirani logo-i i wallpaper-i operatera iz susednih zemalja.Kvalitet plastike i tastatura vidno los.Nakon svega zadovoljan sam sa t610 i back-up aparatom t39m.

Nazad
Vrh Dno