Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon sa dobrom kamerom do 200e

Koji mobilni telefon kupiti

LFC fan

Poznat
Učlanjen(a)
13.10.2022
Poena
25
Pozdrav,

Treba mi telefon do 200 eura (radnja ili kp, svejedno), nece se igrati igrice, niti koristiti zahtevne aplikacije, vec samo sms, pozivi, viber, yt, ig i kamera koja je najbitnija. Bukvalno kamera 90%, sve ostalo 10% sto se tice prioriteta. Znaci potreban telefon sa najboljom mogucom kamerom za budzet od 200e.

U uzi izbor su usli:
1. Honor 200 lite 180e
-mislim da ima najbolje slike, ali nema stabilizaciju
2. Tecno spark 20 pro plus 170e
-koliko sam video na recenzijama, najvise se hvali kamera
3. Honor magic 6 lite 210e
-bolje specifikacije od honor 200 lite, i ima stabilizaciju, ali selfi kamera poprilicno slabija
4. Motorola g85 200e
-verovatno najbolji all-round telefon od gore navedenih, ali mislim da je kamera losija od honora
5. Predlozite nesto sa boljom kamerom u ovom cenovniom rangu

Redmi Note 13 Pro?
Mislis na 5g ili 4g model? 5g sa dosta jacim procesorom i 4k videom kosta oko 280-300e. 4g ima za 200, gde se uklapam.
Honor 200 lite definitivno! Najbolju kameru od svih u tom cenovnom rangu novog telefona. Iz iskustva
Kako izgleda snimanje video zapisa bez stabilizacije? Da li i na fotografije utice nedostatak stabilizacije? U smislu da moraš da drzis telefon savrseno mirno dok slikas?

Samsung M35 8/128 ti se uklapa u budžet i u njemu je ugrađen Sony LYT-600 senzor kamere, tako da praktično nema konkurenciju.

Pa ne znam sta da ti kazem..
Gledajuci poredjenje kamere su tu negde, medjutim za neke detalje nocne fotke, makro, kolicina detalja, boje itd.. moras gledati neka detaljna poredjenja kamera, moje misljenje je da je to tu negde ne moze biti mnogo gore niti mnogo bolje.. a sto se tice samog telefona najbolji je u toj klasi..

Prilozi

• kimovill.jpg
    kimovill.jpg
    103.8 KB · Pregleda: 40
Nazad
Vrh Dno