Šta je novo?

Telefon od 6inča.

veljadj

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2005
Poena
825
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Idepad 5
Mobilni telefon
Honor400Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znam da nije neki izbor ali svaka preporuka bi dobro došla.
Znači fablet od 5,7 do 6,5 inča.
Za oko mi je zapao Xiaomi Mi Max ako imate neki drugi predlog pišite.

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-8057.php

Hvala unapred.

Trenutno koristim Zopo 7 speed plus i uopšte nisam gadljiv na kineze,čak šta više...

Ja za LeMax imamo samo reči hvale. Oduševljen sam telefonom tako da je to moja preporuka. Regularno da se poruči i carini na iznos na koji je plaćen to je 270e ovde. S820 za te pare ne postoji. A u varijanti da se poruči na EU pa donese ovde to je još 50€ niže. Tada apsolutno nema konkurenciju.

Ako ne možeš bez 3.5mm džeka ili NFC, onda preskoči. Doduše uz njega ide adapter za 3.5mm i sve to radi nego eto, nema istovremenog punjenja telefona i slušanja muzike. Ovako, izrada, performanse itd, za 10 bez imalo preterivanja.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja za LeMax imamo samo reči hvale. Oduševljen sam telefonom tako da je to moja preporuka. Regularno da se poruči i carini na iznos na koji je plaćen to je 270e ovde. S820 za te pare ne postoji. A u varijanti da se poruči na EU pa donese ovde to je još 50€ niže. Tada apsolutno nema konkurenciju.

Ako ne možeš bez 3.5mm džeka ili NFC, onda preskoči. Doduše uz njega ide adapter za 3.5mm i sve to radi nego eto, nema istovremenog punjenja telefona i slušanja muzike. Ovako, izrada, performanse itd, za 10 bez imalo preterivanja.

Sent from my Le X820 using Tapatalk
+1

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Okvirno do 300evra,LeMax X820 sam našao na KP za 280evra.

Da je Mi Max bar 6 inča sa ovom cenom ne bih se razmišljao sekunda.

To je skroz ok cena za X820. Da ga porucis na Srbiju i da ga carine a sigurno ce ga cariniti u najboljem slucaju moze 10 plafon 20 evra da bude manje od ovoga. Tako da je ovo skroz ok kupovina ako vec nije otisao.

Ipak kupljen Xiaomi MiMax 3/32Gb,fantastičan telefon doduše malo me čudno gledaju i u početku me bio blam ali sam se navikao.

Nazad
Vrh Dno