Šta je novo?

Telefon na duze staze

Stoudemire

Poštovan
Učlanjen(a)
13.09.2016
Poena
95
Mi 8 (128gb) ili xz2? Sta uzeti, skoknuo do Usca i video oba, xz2 bio upaljen,malo ga cackao dok 8 nisu imali izlozeno. Bas ne znam, mi 8 mi je vrh sem tog notcha famoznog,a sony .. Dizajn mi se svidja, nekako je neobican. Na netu nema puno testova xz2 vs mi8. Smatram da ce mi oba uredjaja pruziti ono sto ocekujem. Ko ima bolju kameru? Jel moze na mi8 gcam bez ruta? Ne bih rutovao mob,samo stock varijanta.a

Vazna napomena: kupujem preko Madjara. Cenovno su tu negde. Ne zanimaju me huawei, samsung i ekipa. Dakle,izbor je izmedju ova 2 telefona. Pozdrav!

Xz2 na keca bih uzeo, ako je isto koliko i mi8. Meni prelep telefon. Ako je mi8 200 evra jeftiniji (meni je tako delovalo kad sam tražio) mi8 bez kajanja.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Telefoni su suste suprotnosti.

Oba su hardverski odlicna, jedan ima IPS(verujem da je dobar IPS), drugi Amoled, jedan ima gotovo stock android, drugi skinovan(ali je najbolji i najbrzi skin), Sony ima i IP68, po dizajnu su potpuno razliciti..

Sve zavisi sta ti vise volis, oba telefona su odlicna i bilo koji ce te super sluziti. Za taj novac imas i Mi Mix 2S, baci pogled :)

Nazad
Vrh Dno