Šta je novo?

Telefon koji ima SMS Reception Confirmation?

[Mancha]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
690
Dakle zanima me koji mobilni koji moze da se kupi kod nas ima SMS reception confirmation opciju. Moja devojka kupuje telefon posto je stari krenuo ka vecnim lovistima, a ne zanimaju je druge funkcije sem ove jer telefon koristi samo za razgovor i poruke, a bitno joj je da zna kada je poruka stigla onom kome je poslata.

Uglavnom svi noviji kao shto reche ZoNi imaju delivery report! Napishi koji ti devojchica uzima model pa da proverimo :d

P.S. Bash bezveze kad ne znash da kucas :d

e ja ni na T28 ni na R380 nemam tu opciju :(
al ajde ljudi pa mora da postoje neki kodovi da se to ukljuci?
kao ono za ukljucivanje poziva na cekanju ako nema u opcijama i sl.
zna li neko?

Ma svaki noviji to ima.
Pod noviji spadaju i stari modeli, sve u poslednjih dve godine to ima.

Pozdrav!

Stevs je napisao(la):
Ispred poruke ukucate ! (znak uzvika), a potom kucajte poruku. Bar je tako nekad bilo na Mobtelu.
Jos uvek je! Ima takva slicna opcija i za 064, samo sto se kod njih kucaju neke tarabe i jos neka tri cetiri broja. Zaboravio sam tacno kako ide ta sifra ali cu se raspitati pa ako saznam javicu, sem neko to ne uradi pre mene :)

Samo sto ti taj odgovor MTS naplati :)
Za Mobtel ne znam.

Pozdrav!

Na 064 je *n# ali cini mi se da to vise ne radi...probajte, mozda gresim. Ranije se navodno niji placao report ako kucas tu sifru na pocetku poruke, a placao se ako ti je aktiviran kao opcija u telefonu-nisam 100% sigurna u tu informaciju, ali sigurno znam da je *n#. Inace, ja takodje mislim da Delivery report imaju skoro svi telefoni..Znam za Sony J70, Nokia3210(a onda noviji modeli sigurno imaju), Sony Ericsson, SamsungA800, SiemensC45...

NA 064 radi upravo ono sto je Stevs rekao, samo uzvicnik ispred prvog slova poruke, bez razmaka. Malopre sam probao, i dalje funkcionise tako...

Jeca je napisao(la):
Ranije se navodno niji placao report ako kucas tu sifru na pocetku poruke, a placao se ako ti je aktiviran kao opcija u telefonu-nisam 100% sigurna u tu informaciju, ali sigurno znam da je *n#.

Mislim da je obrnuto. Placa se ako navedes *n# odnosno tako je bilo, mozda su sada ukinuli placanje za d.report.

Ko vas je slagao da 064 naplaćuje delivery report?
Ni sa ! ni sa ukjučenim delivery reportom se ne skida ni jedna para više od 2.88 dinara po poruci :)

Hvala svima, narocito za ! posto odradjuje posao i na mom starom philipsu koji sam joj dao da se posluzi dok ne uzme drugi. Iskopao sam i opciju na mom 3510i, samo su je malo zavukli, a mene mrzelo da kopam po svim menijima, pa sam mislio da nema.

Heinz je napisao(la):
Ko vas je slagao da 064 naplaćuje delivery report?
Ni sa ! ni sa ukjučenim delivery reportom se ne skida ni jedna para više od 2.88 dinara po poruci :)

Ranije su naplacivali. (u pocetku) Od kada koristim prepaid 064 ukjučeni delivery report NE naplacuju. Za onu varijantu sa * ! ne znam.

Naplacivala se varijanta sa ! sigurno.
Sad, da li se jos uvek naplacuje pojma nemam. Znam da je ranije bilo i u cenovniku i kostalo je valjda sa porezom 1,05 dinara.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Naplacivala se varijanta sa ! sigurno.
Sad, da li se jos uvek naplacuje pojma nemam. Znam da je ranije bilo i u cenovniku i kostalo je valjda sa porezom 1,05 dinara.

Pozdrav!

upravo tako!

Nazad
Vrh Dno