Šta je novo?

Telefon kao daljinski? Povezivanej telefona sa SMARTV

srba123

Poštovan
Učlanjen(a)
15.10.2016
Poena
51
Pozdrav ljudi
Da li je moguce da nekako povezem telefon da bude kaodaljinski pomocu wifi-a imam SMART TV koji isto poseduje wifi?
Da li je moguce pvoezivanje telefona da slika sa telefona se prebaci na TV da li ima nekoprogram

Koji model televizora imaš i koji telefon? Ako ti televizor podržava miracast ili slične programe kao i telefon onda moze da prebaci sliku sa fona na smart. Za daljinski nisam siguran.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam telefon samsung a5 2016 i televizor neki ALPHA SMART TV
Lako cu ja da prebacujem stvari ali jel moguce da na TV strimujem ekran telefona ima na TVu neki miracast, mogu i da ga povezem preko wifi directa. Da li je moguce isto tipa neki program povezem ga preko wifi na tv i on radi kao daljinski

A u istoj ste mrezi?
Lg ima za razlicite generacije tv razlicite app, ali ako je podrzan tv prepoznavanje je u sekundi.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ma da,ista mreža,sve sam uradio i uključio na tv onaj lg conect apps ali neće nikako.Nešto čitam na netu da HTC ima problem sa povezivanjem,evo zezam se celo popodne ali neće nikako,stane na onom da traži tv i tako može celi dan,ništa se ne desava

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

^^ moj drugar koristi tu app, ali on ima netcast platformu a ne web OS
Probao sam da instaliram tu app ali moj TV nije podrzan, koje je godiste taj TV i koju platformu ima?

U pravu si. Nije WebOS. 2013.

ovo je zanimljivo

. 2015 : J4500, J5500 and above (except J6203).

a bas taj imam :) tj mislim bar

Update firmware-a izlazi svakih par meseci (do sada 5-6) ali nemam pojma da li kroz firmware updejtuju i netcast. Sam netcast radi solidno za ono što mi treba. A to je Youtube. Nema seckanja i sl. ali je to daleko od udobnosti koju pruža npr. Android platforma. U svakom slučaju, kad hoću nešto sa androida, povežem fon sa TV-om i nema brige. Inače sam prezadovoljan TV-om. Toliko sam zadovoljan da sam i za ostale sobe pazario LG televizore. Meni je najbitnije da kad gledam sport odnosno fudbal sve izgleda u fullu:) i da imam podršku za sve moguće kodeke kad puštam filmove sa USB-a.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno