Šta je novo?

Telefon do max 200e

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Preporuka za telefon do 200e, što manji to bolji :D
Bitno mi je da je kamera okej, i baterija da nije krš. Bilo bi idelano ako je manji od 5.5 inča. Može i neki polovan da uđe u izbor.

Huawei P 10 lite
Ali ako mozes da, "progutas" telefon od 6 inca sa minimalnim ivicama imas mnogo boljij izbora za te pare.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

I mene zanimaju predlozi, trebam kevi da kupim novi telefon, do sad je koristila moto G i navikla je na manje telefone. I sledeci telefon ce sigurno koristiti 4-5 god pa da ne dolazi u obzir manje od 2gb rama

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Mi A2 Lite.

Ima veliku dijagonalu, ali je malih dimenzija, manjih od klasicnih 5.5" telefona.. tek je nesto duzi od P10 Lite.

Baterija vrh, pristojne kamere, dimenzije nisu prevelike.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tesko je sad naci nov telefon koji je manji od 5.5 inca. Ali opet noviji telefoni imaju izuzetno tanke bazele, tj ivice ekrana pa na primer Xiaomi A1 je od 5.5 inca je gotovo iste velicine kao i redmi note 5 od 6

Ako bas preferiras manje, onda kao sto rekoh p10, honor 8 koji je vrhunski telefon, isto i honor 8 lite nije los.Sve su to telefoni od po 5.2 inca.

Edit:
+1 takodje preporuka za a2 lite, fenomenalan za te novce

Poslednja izmena:
Xiaomi... Pa biraj do 200e i nećeš pogrešiti. Novo il polovno, nems greške.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Imao sam Mi A1 nikako nisam mogao da se naviknem, plus kamera mu je očajna. Sad ne znam da li je to poboljšano na Mi a2 lite?

Ne znam kakvu kameru ocekujes u tom segmentu, za nov uredjaj kome akcenat nije na kameri. Pogledaj testove na YT/online za kameru A2 Lite. A1 je imao najbolju kameru u tom cenovnom rangu, pogotovo sa GCam..

Polovan Galaxy S7 ima najbolju kameru za ~200e.

Kamera na A1 uz odredjene modifikacije predstavlja jednu od najboljih ako ne i najbolju ne do 200 nego do 300 e

Sta ce mu cigla Samsung od 153mm, sa fizickim tasterima, sa losijom baterijom, kamerom(za ovo nisam najsigurniji) i softverom od A2 Lite, koji je pride manji i jeftiniji?

Teško dok se još prodaje Le max 2, znači ni do 150e :)
Kamera na A1 uz odredjene modifikacije predstavlja jednu od najboljih ako ne i najbolju ne do 200 nego do 300 e

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Moze P10 Lite, A2 Lite je bolji po svemu.

Softver, kamera, ram/interna, podrska, ekran je veci, a dimenzije slicne, baterija daleko bolja.

Drma Huawei marketing :D

Poslednja izmena:
Dobar je Z17 Lite, pogledaj testove kamere, baterija, podrska i softver su losiji na Z17 Lite svakako.

Takodje je A2 Lite manji uredjaj, oko 4mm je kraci i za nijansu uzi.

Nazad
Vrh Dno