Šta je novo?

telefon do 400e

Pejkara

Cenjen
Učlanjen(a)
14.07.2014
Poena
170
Moja oprema  
Mobilni telefon
Galaxy S20 exynos
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
  3. Mobilni internet
trazim neki telefon do 400e pre sam imao xperiu zl,. najbitnije mi je da mu se baterija menja(xperie zbog toga otpadaju) da ima sd card telefon koristim uglavnom za sve,. igre igram redje ponekad iz dosade,. za oko 380e sam nasao lg g3 16gb a isti je uzeo i moj drugar i po meni je super telefon,. ali mene zanima i neka alternativa za g3 ili neki drugi fon do 400e ae podelite savete slusam vas ;) :D

uh predobar je note 4 ali se on ne moze naci ispod 600e a to je previse da dajem za njega,. ne znam koliko je na oglasima ali mi se ne uzima preko njih jer sam sumnjicav kad su oglasi u pitanju :)

Moze i Note 3 ali posto se cima oglasa.. onda ostaju samo ove logicno-t+ radnje gde su svi ti telefoni skuplji od 400e.

pa da razmatrao sam s5 ili g3 jeste s5 malo skuplji ali cu sacekati jos malo da mu sklizne cena pa cu odluciti jedan od ta dva :D koristio sam oba modela i extra su mi oba.. sto se tice xperie imao sam je vec,. riknula baterija fon uzeo kod nas a nigde u srbiji nisam mogao naci bateriju(cak ni u sonijevom servisu) pa sam moram preko da uzmem a jos mi i u servisu ostetili okvir fona kad su menjali bateriju, kao tesko se skida,. lep je z3c,. i ako mi se njihov UI svidja xperiu vise ne hvala :)

Ako ti velicina nije problem note 3, ako jeste onda s5...oba otprilike mogu da se nadju za 400e po oglasima novi! G3 bi izbacio iz razmatranja zbog ocajne baterije.

imao sam priliku u telenoru da malo procackam note3 jeste velik ali meni to nije smetalo, ali mi se nekako vise dopao s5 sta znam nekako mi je lepsi ekran na s5

S5 sa 4 jezgra imaš legalno ispod žita za oko 420€.

da sad mu se krece cena oko 420e ili njega ili g3 to je to, uzimam u novembru ili decembru taman jos malo da sklizne cena :D gledao sam sad neke uporedne testove od g3 i s5 uz sve mane i prednosti vise su hvalili g3

Cena neće da mu pada. Može samo da mu poraste kad rasprodaju kontigent.
G3 ima velikih problema sa navigacijom, ako ti to nešto znači, a lično se i meni mnogo sviđa. Ali ogromna rezolucija vuče i neke probleme, nedovoljno ispeglan rom, potrošnja... Tvoj novac, tvoja volja :)

Poslednja izmena:
moj drugar ima g3 16gb i prezadovljan nema ni jednu zamerku pa ni za bateriju? sta znam smatram da ce android 5 ispraviti sve te mane koje ima :)

uh kad bih toliko cekao onda bih sacekao i g4 s6 i druge a do tad bi i skupio vise kesa :D planirao sam zato sad neki fon da uzmem pa da budem miran barem 2 godine i vise ako me posluzi fon,. nexus 6 je prevelik za mene ipak je mnogo 5.96 prava cigla

A sto ne razmislis o nexus5? Koliko vidim nastavljena je prodaja, to znaci da ce jos minimum dve godine imati podrsku, radi kao svajcarac, pritom jeftiniji od 400e.

samo sa izmenjivom baterijom jer ako nekad budem morao da mu menjam bat.. necu posle da gledam da li ce mi ostetiti fon pri otvaranju pogotovo ako to tesko ide bla bla :) dobar je n5 ali ima slabu bat.. a nema ni slot. u pocetku sam planirao uzeti g2 32gb i pored sto nema slot i ne izmenjivu bat za oko 350e koliko je tad kostao a sad je g3 16 gb skuplji oko 50 e od njega a + ima slot i menja se bat. :)

Poslednja izmena:
Kupi S5, ima sve sto si naveo + bolju autonomiju od G3 i zastitu od vode/vlage i prasine.

Javlja mi se oneplus one ako mozes nekako da ga nabavis :) jaka baterija,64gb ,odlican sistem i to sve za 330e ako imas nekoga od rodbine u zemljama eu :)

imam rodbinu ali nismo cesto u kontaktu.. a kad bih recimo uzimo preko amaz*n ili eb*y kolika bi onda bila carina? msm kolika je u opste carina za telefone, ali sigurno ''deru'' ? kod nas na KP oneplus one sve preko 400e i vise.

Pa ista. 10% carine i 20% pdv na cenu. I jos nesto sitno za propratne troskove, oko 33% vise u odnosu na ono koliko platis. Po meni se ne isplati to. Ima doduse varijanta da se poruci u USA pa da se onda preko firmi koje se bave prosledjivanjem posiljki(tako se i ovde nabavlja OPO samo se porucivalo iz UK pa slalo za Nemacku pa odatle prosledjivalo za gde treba)to posalje za Srbiju. Posto je jeftiniji ako se poruci u USA onda sa svim troskovima i carinjenjem kod nas to izadje oko 390e umesto oko 430e koliko bi izaslo da ga porucujes iz Evrope. Sad uporedi to sa onim gore ciframa(310-330) pa vidi jel se uklapas u neku od varijanti...

a ipak nista, uzecu ovde kod nas,. sve mi to deluje zamrseno :)

Nazad
Vrh Dno