Šta je novo?

Telefon do 300 evra

• Začetnik teme Začetnik teme luka6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
L

luka6

Guest
Pozdrav, kupio bih neki telefon do 300 evra moze malo iznad, pa ako imate neki savet. Hvala Vam 🙂

i takodje video sam Mi Mix 2 deluje mi odlican, ali po radnjama je 400+ evra, na oglasima sam nalazio za 330, samo mozete li mi reci koja je razlika, jel se dobija kineski model ili tako nesto, posto stvarno nisam upucen. Hvala

Zaboravio sam da napomenem jos, bitno mi je kod telefona da su mu kamere dobre, da mu je baterija solidna da moze da izdrzi bar ceo dan intenzivnijeg koriscenja i ovaj malo moderniji dizajn 18 ili 19:9

A koji fon ima najbolju kameru do 300e inace ?

Google Pixel mk1 (290-300e na KP ali postoji mogucnost i da su refurbished) a uz pro mod/raw i Samsung S7 kamera je odlicna + nudi najbrze fokusiranje za taj novac i najbolji kamkorder.

Poslednja izmena:
Pa i da jesu refabrikovani. Koga je briga, ako je urađen u ovlašćenim servisu. Ako postoji još i neka garancija još bolje. Samo je pitanje da li se čoveku sviđa telefon .

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Po danu su mozda i bolje na a2...plus imas portret mod...uvece su s7 fotke za nijansu bolje...selfi bi trebalo da je bolji na mi a2...iskreno, isao bih na njega... 🙂

Nazad
Vrh Dno