Šta je novo?

Telefon do 260e

Balzak

Cenjen
Učlanjen(a)
25.12.2013
Poena
180
Vreme je da se uzme novi telefon, budzet mi je oko 260e max. Neki glavni favorit mi je Lg G Flex 2, mada je trenutno ponuda slabija za njega.
Sta bi bilo jos dobro u tom rangu, moze nov bez garancije, moze polovan sa garancijom, oglasi, svakakve varijante dolaze u obzir.
Ovaj put bih samo preskocio kineske modele.

Ah da, zaboravio sam na te detalje :D
Velicina max 5'5 incha
Baterija nije od krucijalnog znacaja, 4-5h SOT mi je vrh
Kamera skoro nebitna
Ekran sto bolji, da bude ok kvalitet izrade, i dizajn bi mi znacio al to je subjektivno od coveka do coveka
Igrice ne igram

Sad i retko ko izvlaci vise od 4-5 h sot. To je neki prosek. M8 je isto dobar model ako ti kamera nije prioritet. Pod uslovom da nadjes neki u savrsenom stanju za te pare

Pa kazem on mi je top favorit, medjutim slaba ponuda trenutno pa reko da pitam vas za jos neku preporuku
Inace sad sam naleteo na letv x500 lik prodavao za 180e, zvao medjutim vec je prodat, a juce postavljen oglas, malo mi nerealno s obzirom da se cena za njega krece oko 270e

Moj savet je da se ne uzima flex 2, dva primerka koja sam imao imala su problem sa ekranom a kasno sam nazalost video po netu da se mnogo ljudi zali na ovaj ekran. Kada se vidi na screen testu kako izgleda siva to govori vise od reci, malo su se *****ali oni sa oledom... Inace telefon radi perfektno...

Jeste, moj ima taj problem, siva je sve samo ne siva :D al kad aam video da je 90% ljudi obuhvaceno tim problemo prestao sam da brinem.
I da vam zapadne primerak sto je velika verovatnoca sa losom sivom bojom opet bih ga preporucio, koristim ga 1 ipo dan i samo reci hvale imam, neverovatno je brz i fluidan sa odlicnim multitaskingom, ekran jak ostar, bateriju jos testiram, jedino sam malko vise ocekivao od kamere pogotovu nocu, ali to mi je poslednje na listi prioriteta tako da za mene to ne predstavlja problem

Da ne otvaram novi topik...

Uglavnom, korisnik sam Lumie 1320 i uglavnom je to ok osim sto mi je 6 ipak preveliko. Takodje i kamera je lose, dok je autonomija odlicna.
Racunam da ga prodam za 80-100e da dodam oko 150e i za to da kupim neki NOV sa manjom dijagonalom (5" - max 5,7"), sto boljom kamerom (>=13/5), da ima dobru bateriju i da ima kvalitetnu izradu. Naravno kompromis je u procesoru, ne treba za igrice, samo osnove, muzika, film, surf...

Ono sto sam do sada nasao su huawei p7/g7, samsung a5/j7/e7, lg zero, microsoft 640xl...
Sta bi bilo najbolje za 230-250e?

Ako ti odgovara wp uzmi 640 xl,mozes ga naci za 170-180 evra nov,dobar je to telefon
Ako insistiras na androidu definitivno neki huawei ,p7 je odlican model mada mozda premali g7 bi bio pun pogodak
Ostali ne znam preskupi za ono sta nude ,ili nemaju 2gb rama ili imaju malu internu memoriju
Naravno na kraju ti ipak odlucujes

Nazad
Vrh Dno