Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 250e

Koji mobilni telefon kupiti

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Pozdrav, potreban mi je savet sta kupiti za 250e. Telefon ide nezahtevnom korisnku, treba mi prosto najbolje za te pare. Kupovina verovatno ide preko KP.
Kakvi su vas saveti?
Poco X3 Pro mozda?

@dzidza_bidza Uzmi u razmatranje i Samsung A52. Može da se nađe po ceni između 250€ i 300€ sa garancijom operatera. Lično vrlo često nezahtevnim korisnicima preporučujem A seriju u toj ceni i za sada je uvek bila pun pogodak.

Ja sam poslednja dva puta kupio telefon preko oglasa (od ljudi koji su uzeli telefon za dinar kod operatera).

Da li je i dalje ta opcija znacajno povoljnija od ostalih? Nisam pratio nikada cene telefona po radnjama.

Još jedan glas za Realme 7 Pro. Model je skoro godinu dana star, ali još uvek ne vidim ništa bolje za taj novac.

Off obrisan, sledeći ako bude idu nagradni poeni.

Pozdrav. U planu mi je uzeti novi telefon, u cenovnom rangu do 250 evra. Trenutno imam. Xiaoimi Redmi Note 7.

Od narednog telefona mi kamera nije toliko bitna, vec da baterija drzi dugo i da radi fluidno. Prioritet su Android telefoni.

Sta preporučujete?

Za gejming je dobar izbor Poco (ako ti ne smeta što je telefon malo teži u gornjem delu), ako je kamera prioritetnija onda bih birao Mi Note 10 ili 10 lite (zavisno koliko budeš imao sreće sa oglasima), zatim Redmi Note 10 Pro, OnePlus Nord ili 7t, kao i gore pomenuti Realme. Dobar izbor bi bio i Samsung A52. Namenski sam ti malo nabacao proizvodjače jer ne znam imaš li svoje favorite ili ti je generano svejedno. Ni sa jednim nećeš pogrešiti. Ja bi svakako skoknuo kod nekog operatera i probao malo svaki od navedenih. Lični utisak je svakako najbitniji.

Ja se razmisljam da uzmem jedan Xiaomi. Samo me buni gde da gledam, da li u njihovoj prodavnici ili kod nekog distributera ili da jurim oglase.

Vidim da neki daju akciju od 20%.

Vrh Dno