Šta je novo?

telefon do 240 evra predlozi

nightmare

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poena
330
ne znam koji telefon uzeti,jedina opcija mi je za sad SE x8 !!

Za te pare, spominjane HTC Wildfire S ili Samsung Galaxy Ace.

I ja sam u fazi kupovine telefona tog ranga i biće jedan od ta dva. Muka izabrati.

Zasto ne uzeti samsung galaxy s? Polovan moze da se nadje po oglasima za te pare sa garancijom od operatera. Po meni to ti je najpametnije resenje. Video sam bas ovde na forumu lik prodaje u perfektnom stanju sa dve I po god. garancije kod vip-a za 220e.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja mislim da za taj novac može da se nađe očuvan i ne tako star polovan HTC HD7 i to ne bi bila loša kupovina. Bar bih ja tako uradio.

Galaxy S bez razmisljanja i to u super stanju.

Sent from Ultra edition Tapatalk

Galaxy S ili incredible S, ako možeš da nađeš. Eventualno desire S, lg black.
Ako nije bitan android možeš da nađeš samsung omniu 7, lg optimus 7.
Ja bih hd2 zaobišao u ogromnom luku, jer je telefon star skoro 2 godine i može bolje da se nađe. Nemoj da me razumeš ogrešno, i dalje je mnogo bolji i od x8 i od samsung ace i wildfire s.

A sto ne Galaxy S na rate..nov u radnji je oko 46.000..das 26.000, i ostatak od 20.000 na 3,6,9 ili 12 rata...

sve zavisi jel hoces sa fiskalnim racunom ili ne... sa fiskalnim je oko 420 eura, a bez oko 320-340... ljudi prodaju sa garancijom sve za 250 eura mislim da se to isplati.. Galaxy S...

Zasto ne uzeti polovan galaxy sa skoro dve godine garancije u perfektom stanju???
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

da mi telefon kupuje neko drugi mozda bih i dao 460 evra za njega s obzirom da pare zaradjujem mislim da je 250eu sasvim ok za fon,samo pitam posto je wildfire s ??

Svakako, tvoj je novac...ja vise iznosim neko svoje misljenje... Gledano ovako sa strane Android je sjajan OS koji odlicno zna da iskoristi snagu nekog telefona.. Galaxy S je i dalje najbolji u svojoj klasi uz skorasnji dodatak u vidu LG Optimusa 2x.. Ja licno ne bih uzimao osrednje telefone, makar, po cenu da ne uzmem nista vec da skupim jos novca i uzmem nesto sto ce mi koristiti sledece 2,3 god. (to je interval u kome ja menjam telefone).
Iz tog ugla ti dajes sad 250eura za telefon koji imam osrednje specifikacije i koji ce vec za 6 meseci biti zastareo...sa druge strane ti mozes da das odmah tih 250eura + mesecno jos 20-30eura sledecih 6-12 meseci i da imas u startu bolji telefon.. Jedna od varijanti je i polovan telefon ili telefon preko operatera, sto ti je mozda i najbolja solucija...

Ubedljivo najbolja kupovina u srednjoj klasi u ovom trenutku je Hueawei Ideos X5, ali njega još nema kod vas u Srbiji. Da sam na tvom mestu, možda Motorola Defy ili neki polovnjak, jednostavno nema nečega posebno vrednog trenutno. U jednom trenutku će neko ponuditi Huawei i ZTE telefone i u Srbiji koji su daleko ispred ostalih u svojoj cenovnoj klasi, evo Blade bi valjda od septembra trebalo da se pojavi u ponudi. Ja bih se strpeo ako ne žuriš.

Ma kakav crni Huawei...

Nisi probao, ne mudruj. Osim kamere, perfektan telefon + potpuno otvoren za hakovanje, bez ekriptovanih bootloder-a i sličnih perverzija, puno custom ROM-ova, bombona za te pare. Svakako kida Ace i Wildfire.

Poslednja izmena:
Nisi probao, ne mudruj. Osim kamere, perfektan telefon + potpuno otvoren za hakovanje, bez ekriptovanih bootloder-a i sličnih perverzija, puno custom ROM-ova, bombona za te pare. Svakako kida Ace i Wildfire.

Ko spominje Ace i WIldfire? Ja nisam nista rekao za te telefone. Kupio bih polovni Galaxy S bez razmisljanja.. Ali sobzirom da on hoce novi... Onda mu je svejedno koji ce od tih nize klase.

Nazad
Vrh Dno