Šta je novo?

Telefon do 200e

Učlanjen(a)
13.10.2012
Poena
159
Doslo je vreme da zanemim moju staru nokiu 5130, pa posto nemam iskustva sa ovim danasnjim telefonima, zeleo bih da me posavetujete koji telefon da uzmem. Raspitiovao sam se po gradi i ovi telefoni su mi zapali za oko: Sony Xperia Miro, Motorola DEFY XT535, Sony Xperia U, Motorola FIRE XT XT530, LG Optimus Black P970, Sony Xperia Neo L, Alcatel OT-995....Koji mi od ovih telefona preporucujete? Naravno moze i neki treci??

Unapred Hvala....:D

зте гранд икс

Poslednja izmena:
Zavisi šta "očekuješ" od telefona tj. šta ti je primarno kod njega. Po meni Sony Xperia U od gore navedenih je ubedljuvo najbolja. Razlog je prost , od svih navedenih telefona ima najbolji displey i kameru, dual core proc i 512 rama . E sad kao što sam napomenuo ovo je "po meni", ja ne koristim fon za igrice i sl. niti snimam filmove i nekoliko gb muzike (telefon inače ima 8GB "neproširive" memorije što je verovatno jedina mana telefona, od tih 8GB 2GB koristi fon,2GB za programe i 4GB "za sve i svašta"), najviše kuckam nešto pa mi je displej bitan i povremeno napravim neku fotku.

Vrh Dno