Šta je novo?

telefon do 200dm

Siemens C-35!

A razmisli o Alcatelu 300 (301,302,303) oko 130 DEM novi imaju sve sto ti treba a cena smesna-WAP,vibracija,podsetnik,igre,multifunkcionalni navigacioni taster...

preskoci alcatela u svakom slucaju
prva dva navedena su mnogo pouzdaniji izbor

ajd' :D

Jel Alcatel ima neki problem-nisam upucen, znam da je bilo neke price za bateriju, ali to je izgleda bila puska posto ne znam nikoga da je imao nekih problema?

burca je napisao(la):

Ericsson R310s - bez greske, ako ti ne smeta sto je topuz, ako smeta, onda vidi neki polovan t20

Dobar je T-20, baterija je po prvi put u Ericssonu napravljena odlicno meni je nova drzala i 5-7 dana sa gasenjem nocu, jedino sto im taj novi softver malo brljavi kao da ga je radio Microsoft, ali nije tako strasno moze da se proguta da ponekada moras da iscupas bateriju da bi ga resetovao kada se zaglupi i sto pomalo koci kroz surfovanje menijem (dobio sam ga iz italije iz radnje-nikakvo dekodiranje nije radjeno) to im je tako-moze se navici.
Ali nije bas za dzep, malo je buckast.
Siemens C-35 ti je mozda najmanji i najzgodniji i mislim da je dobar tel.ima veoma malu antenu koja kao i da je nema.

George je napisao(la):
Dobar je T-20, baterija je po prvi put u Ericssonu napravljena odlicno meni je nova drzala i 5-7 dana sa gasenjem nocu, jedino sto im taj novi softver malo brljavi kao da ga je radio Microsoft, ali nije tako strasno moze da se proguta da ponekada moras da iscupas bateriju da bi ga resetovao kada se zaglupi i sto pomalo koci kroz surfovanje menijem (dobio sam ga iz italije iz radnje-nikakvo dekodiranje nije radjeno) to im je tako-moze se navici.
Ali nije bas za dzep, malo je buckast.
Siemens C-35 ti je mozda najmanji i najzgodniji i mislim da je dobar tel.ima veoma malu antenu koja kao i da je nema.

Moj je dekodiran, i takve probleme ne pravi :) Trik je sto ti baterija verovatno bas nije najbolja. A inace i na r310 baterija drzi isto

Hvala

Hvala svima na odgovorima!!

Uzeo sam r310 i trenutno formiram bateriju...nego nesto sam nacuo da ovom telefonu cesto riknjava neki hybrid?

Re: Hvala

burca je napisao(la):
Hvala svima na odgovorima!!

Uzeo sam r310 i trenutno formiram bateriju...nego nesto sam nacuo da ovom telefonu cesto riknjava neki hybrid?

Postoji jedan trik, malo ces ranije imati potrebu da menjas bateriju (citaj - meni se nije desilo za 14 meseci). Telefon treba da punis pre nego pocne da ti crveni lampica na telefonu. Znaci, kad ti na stand-by pise da ti je ostalo jos 12-15 sati, a ti na punjac, i puni bateriju do kraja, dok je tel ugasen. Znam da ce zvucati smesno, ali recimo 10-ak ljudi koji su radili ovako su jedini koji nisu imali problema sa telefonom i hybridom

zmajns je napisao(la):
Postoji jedan trik, malo ces ranije imati potrebu da menjas bateriju (citaj - meni se nije desilo za 14 meseci). Telefon treba da punis pre nego pocne da ti crveni lampica na telefonu. Znaci, kad ti na stand-by pise da ti je ostalo jos 12-15 sati, a ti na punjac, i puni bateriju do kraja, dok je tel ugasen. Znam da ce zvucati smesno, ali recimo 10-ak ljudi koji su radili ovako su jedini koji nisu imali problema sa telefonom i hybridom

Cekaj,da li onda treba da formiram bateriju,tj.da je napunim i ispraznim do kraja?

burca je napisao(la):
Pogrešno si načuo. To je slučaj sa R320, onim tankim, ko pregaženim.

Slazem se da je najbolje puniti telefon dok je ugasen i to do kraja.
Ovakav rezim najmanje ostecuje bateriju.

Vrh Dno