Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 18000

Koji mobilni telefon kupiti

Jozef

Cenjen
Učlanjen(a)
17.10.2012
Poena
195
Treba mi telefon za kevu. 18000 je apsolutni limit i mogu da kupujem samo u legalnim prodavnicama, zbog placanja karticom i garancije.
Sto se telefona tice, koristice se prvenstveno za pozive i Viber, i malo citanja vesti i slicno. Znaci najosnovnije operacije, ali mora da ih obavlja relativno brzo koliko je to moguce za budget telefon.
Ja sam malo gledao i nasao Nokia G10 i Samsung A12. Da li postoji nesto drugo sto bi ispunilo uslove (kinezi dolaze u obzir, ali o njima ne znam nista)?

Imao si mogućnost da poručiš Redmi Note 11 4/64 prošlog četvrtka i petka za 19000, ali prošao voz. Kao alternativu predlažem Poco M3, zbog širine ekrana, velike baterije i solidnih kamera. Eventualno još Nokia 5.4 može doći u obzir.

Pre 10-ak dana negde videh i Redmi Note 10 4/64 GB za 19k din, ali ne mogu da se setim gde, verovatno je i završena akcija.
Ali će verovatno uskoro opet biti negde na sniženju, za te pare sasvim dobar telefon, bolji od G10 i A12.

Ja uzeo ore nedelju dana na KP Redmi Note 8 Pro /64GB za 120 e. Prezadovoljan stanjem, glanc. Meni dovoljno.

Na mobilni svet postoje liste best buy u cenovnim rasponima, sortirano po procesorskoj snazi, baci pogled

Vrh Dno