Šta je novo?

Telefon do 150 Eura

Jane

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2009
Poena
310
Za sestru treba da se uzmem telefon sta je najbolji izbor do 150 eura?

Sad izguglao... sta je pre svega gorila glass, vidim prvi odgovor vise rama a jeftiniji pa mi cudno, izguglao sve vidim da je i u kameri razlika mala i proc. Jos nesto za taj kes ili se ispod s3 (neo) ne isplati da se ide?

Moze naravno i predlog neki za windows telefone ako su ok. Aplikacije koje ce se koristiti su WhatsApp i Viber (dakle bez igrica), bitno je da te dve aplikacije i youtube rade normalno da se ne koce (baguju).

Moze naravno i predlog neki za windows telefone ako su ok. Aplikacije koje ce se koristiti su WhatsApp i Viber (dakle bez igrica), bitno je da te dve aplikacije i youtube rade normalno da se ne koce (baguju).
Najbolje da ode do neke radnje i pogleda s3 neo... Super telefon za te pare. Pogledaj malo na YouTube. Za prosečnog korisnika ne treba ništa bolje od toga. Ima sve što jedan telefon treba da ima. Obavezno neka folija na ekran i to je to... :D

Ok prvo cu da pogledam s3 neo, bacicu pogled i na lumie 535 i 640 (ako ih ima), pitacu za taj problem za viber, za huawei nisam siguran ne rizikuje mi se :).

Kakav je ovaj lg g pro lite?
Jeftin, veliki ips, lošija rezolucija, stariji, ali opet jeftin i veliki ips. Dvoumim se između njega, psp 5550 i s3 neo...

Stigo danas Samsung Galaxy S3 Neo, skroz zadovoljan kako radi, kamera i zvucnik su osrednji, inace glatko radi.

Za mene planiram Microsoft Lumiu 640 sta mislite o njoj?

Nazad
Vrh Dno