Šta je novo?

Tel na preklop do 130€

Xenon

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
619
Suzio sam izbor na tri modela Motorole: v550, v600 i MPx200. Najviše me zanimaju utisci ljudi koji poseduju ove telefone. MPx200 ima Windows, što je dobra stvar, ali to podrazumeva dosta zezancije sa istim, a i nema kameru. Trenutno naginjem ka v600, ali bih voleo da čujem iskustva i savete.

Hvala. :)

MPX 200 je po funkcijama extra telefon, ali je dosta lose realizovan (losa baterija, sim error-i, u nekim situacijama gubi signal...naravno, nije svaki primerak takav, ali ima dosta primedbi).Za V600 sam isto cuo dosta zamerki, telefon je inace odlican, ali mi se cini da su primerci koji su stigli kod nas, problematicni.E550 je skinuta sa T-Mobile mreze, ima video zapis u odnosu na V500 i to je to sto se tice razlika.Za taj telefon sam slabo sta cuo, ali i to je dobro :), ne mogu da kazem da mi se neko zalio...tako da moja preporuka ide za njega.Pogledaj i LG, skoro je bila prica bas ovde, covek je uzeo doticni i dosta je zadovoljan.

Zavisi sta ti treba,
jer ipak mpx200 je malo drugaciji telefon od motorola koje si naveo.
Meni je mpx bio odlican, sjajan displej, kada podesis sve kako treba, uopste nema zezanja sa windows-om, i moze da radi kao i svaki drugi fon. Meni je smetalo sto nema bluetooth, sto je na preklop, a ubrzo sam polomio delic plastike koji je drzao sim na mestu, i dovidjenja mpx200. Zgodan telefon, a kada sa njega predjes na ove "obicne" imas osecaj da su osakaceni i da su igracke, ali bottom-line najcesce brze i konfornije...

Hvala na savetima!
EagleOne, hvala što si me podsetio da mpx200 nema plavi zubić :)
uzeo sam E550, i za sada se čini ok :)

Ček, šta to ima dobro v980?

Ogroman, eksterna antena da iskopaš oko, težak ko tuč, VGA kamera (ruku na srce - nije loša). Ima odličan ekran, ali mnogo mali za toliku telefoničinu. Softver je sasvim okej, za nekog teškog basic usera.

I konačno, telefon je potpuno okrenut 3G i video-konferenciji koju ovde nećeš nikad koristiti.

BTW, gde kupiti transflash karticu? Moje kumče ima V980, i kupio ga je nakon što su ga namazali da je to super MP3 plejer - ali sa 18 mega rama. Mislim!

V550 bar ,odlican telefon ,samo manjak memorije,nije skup , v600 naslednik ,skoro isti izgled ,njega bih uzeo ,a mpx200 imao ,malo *******cija sa win ,dva puta prso za 5 meseci ,ali ima hard reset ,nema kamere i najgore ona vratanca se toliko razmrdaju da seta nekih 6-7 mm.

Posle kog vremena su ti se vratanca razmrdala? Ja ga koristim vec 7-8 meseci i vrata su kao i prvog dana kada sam kupio mob ( a dnevno ga otvorim najmanje 30 puta ). Za sve ovo vreme koriscenja probao sam razne verzije windowsa i nikada mi nije prsao. Trenutno koristim W05 i prezadovoljan sam.

fade je napisao(la):
V550 bar ,odlican telefon ,samo manjak memorije,nije skup , v600 naslednik ,skoro isti izgled ,njega bih uzeo ,a mpx200 imao ,malo *******cija sa win ,dva puta prso za 5 meseci ,ali ima hard reset ,nema kamere i najgore ona vratanca se toliko razmrdaju da seta nekih 6-7 mm.

Prvi put čujem da uopšte može da se razmrda onaj metalni zglob. Postoji veliki luft ako telefon nije u krajnjim položajima, nego ako stoji negde između, međutim, u krajnjim položajima vrlo glasno škljocne i zaključa izuzetno pouzdani mehanizam.

U stvari, kao veliki ljubitelj telefona na preklop ni ne mogu da se setim nekog drugog modela koji ima kvalitetnije rešenje. Da li si ti siguran da si imao MPx200, a ne neki drugi telefon? ;)

Vrh Dno