nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Pisao je covek o EFG...
PayWave i Prepaid idu ako tražiš, inače samo Dina Discover se izdaje po difoltu. Na Startu sam, imam sve tri kartice, PayWave vezao za evro.Ne znam da li u kombank start ide visa paywave. Dina debitna ide(uvaljuju je).
Meni trazi i na prepaid visi otp kod..@dexx01 RF je na proleće dodatno pojednostavio sms servis tako da on obuhvata samo priliv po osnovu zarade i potrošnju karticom u inostranstvu. Sve ostalo je prebačeno unutar notifikacija Moja mBanka aplikacije (potrošnja karticom u Srbiji). Kod njih nikada nije bilo sms obaveštenja o prilivu po drugim osnovama (transakcije po nalogu građana, gotovinske uplate i slično). Detaljniji paket sms obaveštenja se doplaćuje 100 dinara mesečno.
U Kombanci je sms servis u celosti pokriven (prilivi, odlivi, menjačnica, itd), s tim što za Prepaid karticu nije omogućen 3D Secure, dok za debitnu jeste.
Dugo je bilo povuci-potegni, možda godinu i jače su išla plaćanja bez autorizacije kao Dinom npr. Te oće, te neće pa su sada vratili.Meni trazi i na prepaid visi otp kod..
Naplacuju proviziju za sva online placanja? Ne mogu da verujem. Da li je ista situacija sa premium racunom u RF? Taman sam planirao da predjem iz OTP u RF.Kod mene je kurs sa RSD u EUR bio tačno onaj sa sajta od 119.1. A evo kako izgleda prikazivanje provzije sa na dinarskom odnosno virtuon računu.
Pogledajte prilog 311740Pogledajte prilog 311739
Naplaćuju proviziju sva inostrana plaćanja, online ili ne, nebitno. Mislim da je isto i na premium računu.Naplacuju proviziju za sva online placanja? Ne mogu da verujem. Da li je ista situacija sa premium racunom u RF? Taman sam planirao da predjem iz OTP u RF.
Prvenstveno sam mislio na nove korisnike, tj. na te preduslove na stranicu Fleksi stednje (tab "Vise informacija"), gdje jasno pise da je preduslov za nove korisnike Start paket tekuceg racuna. Ne znam kako ce tretirati postojece korisnike, tj. da li pod "postojeci" misle na sve (ukljucujuci nas koji imamo samo Fleksi stednju) ili samo na ljude koji imaju neki konkretan paket kod njih?! Ja sam otvorio racun svega 10-15 dana prije promjene ovih uslova, pa me nije kacilo, ali valjda ce se neko vec javiti ko je od ranije kod njih i dati informacije iz prve ruke.Гдје пише да није више бесплатан,сем оних предуслова да си њихов корисник?
Nemam nista osim te stednje, znaci otvorio samo Fleksi devizni racun, trazio na zahtjev MasterCard i eBank (mBank nije dostupan za ovu varijantu, tj. bar nije bio u maju kad sam otvarao racun), sve ovo je trenutno free.@Condor Da li pored njega imaš još neki račun odn. jesi li aktivirao ebank ili ti je otvoren samo Flexi?