Šta je novo?

Tekst Problem - Saphhire Radeon 9600

nonsense

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
609
Ne svaki put, ali mi se dešava da mi se nekad običan kucani tekst ne vidi najčistije. Neka slova deluju izbleđeno pa me zanima da li neko zna u čemu je problem?

Do sada se sve rešava sa restartom Windowsa XP, ali me čisto interesuje do čega je.

Sa Rage3D overclockerom Core Clock je na 324Mhz a Memory Clock na 202Mhz pa me interesuje da nije do toga?

Catalyst je 03.4, a sve ovo pitam zato što se prvi put susrećem sa ovom ATi kartom.

I još jedan sitnica, Saphhire 9600 je patchovan na 9600Pro pa možda i u tome leži problem?

Unapred hvala

Moguce je da je core malo defektan, ali ono, minimalno... Kao prvo, probaj da smanjis klokove za 15%...mozda je do Smartgart-a... Probaj da iskljucis FastWrites, da smanjis na AGP4x ako je na 8x... Koja je ploca u pitanju?

Ploča je EPoX 8RDA+.

FastWrites mi je isključen, a clockove ne bih smanjivao jer nije toliko učestala pojava. Ipak znaću šta da radim ako postane dosadno ...

Ali rekoh bolje da proverim o čemu se radi jer mi se nije dopalo na prvi pogled.

Mislim da je ipak u pitanju bio bio WormBlast koji me je zaluđivao ...

Tek sam ga sada otklonio i prava je mala napast ...

Hvala ipak! ctp;

ha ha ha ... odlicno... Eto vidis sta sve fajl od 7k moze da uradi...

Ati sucks!

He he, you lucky bastard...
Ja imam problem da istu karticu uopste nateram da radi.
Dakle sve je u redu sa radom u 2d ali cim startujem 3dmark[bilo koji] ili neku igru posle 20-ak sekundi se smrzne...
Kartica nije overclockovana, drajveri su Cat 3.4, maticna Asus Kt-400, win XP sp1.
Ima li neko neku ideju ili da vracam ovo atijevo ****** u radnju?

Re: Ati sucks!

vuk204 je napisao(la):
Ima li neko neku ideju ili da vracam ovo atijevo ******* u radnju?
Odgovorio sam ti tamo ali cu i ovde-bolje ti vrati to via/asus njesra nego fenomenalnog atija.

Pre nego sto pocnes sa vracanjem hardvera podigni napon na AGP-u, recimo na 1.7V pa probaj onda. Garantovano ce da prodje 3d mark bez problema.

Pozdrav...

Vrh Dno