Šta je novo?

Tehnicom/Sinfonika wireless pitanje

fanatic

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Zanima me jeli neko prikacen na TEHNICOM/SINFONIKA wireless ? Evo zasto pitam.

Jedini download programa, muzike, etc skidam sa LIME WIRE-om. DC ++ ne radi, emule ne radi itd ...

Neki savet ?

Koristim Tehnicom ili ti Sinfonika bezicni net vec preko dve godine ,mozda i 2.5god ,iz prostog razloga sto mi je to jedina mogucnost pristupa netu ovde na Karaburmi.Mislim sta reci o ovome provajderu a da neznaju svi.Uzasna tehnicka podrska i uopste korisnicki interfejs na njihovom sajtu je shit nevidjeni,tj neces moci da 90% vremena pristupish webmailu,nema podatka o preostalim mb ako koristish neki od paketa sa ogranicenim protokm,imas par uplatnih mesta u celom gradu.Jedva cekam da dobijem adsl prikljucak i vec me ceka nalog kod drugog provajdera.
A sto se tice p2p lepo ti pise na sajtu u delu za pakete nesto u fazonu "Peer to Peer aplikacije (P2P) se racunaju kao serverske aplikacije i nisu dozvoljene za ovaj tip servisa + Izlaz na internet preko NAT-a i Proxy servera" ,sem ako ne planiras da uzmes neki od Buissienes paketa,
Sada ti je jasno sto slabo sjlaka p2p a DC++ i neradi kao i eDonkey,eMUle i torrenti.
BTW oni i ne kriju da filtriraju portove i kao u fazonu su ispravne i moralne borbe za autorska prava.Ma kaki mi se od njih
Ali za neko cudo sam u prva dva meseca ove godine uspeo da skinem 70gb preko eMula ali je vec u martu sve to uguseno.Tako sta reci

Ha. Ja sam na Karaburmi kao i ti. Samo mi jos reci da se kacis na BG elektronik onda te vidim sa terase. :)

Evo mene ovih dana skinuse sa PCM-a pa navodno stize adsl uskoro.

Vrh Dno