Šta je novo?

Tehnicom KVT problem

Zeljko074

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
301
Svojevremeno sam negde na benchu nasao slican problem-ali sad ne mogu.Naime radi se o "zaglupljivanju" wireless konekcije-znaci drzi asocijaciju sa dobrim signalom ali posle izvesnog vremena jesdnostavno stane protok!!!I onda ga rekonektujem(disconnect pa on sam uradi redial) i onda opet u krug.Napominjem da nekad stane posle 20KB,nekad posle 2MB a nekad posle 30 sec.Momci (i devojke iz tehnicke) uglavnom tvrde da je guzva u etru a pri tom je jednom prilikom(od 200 poziva koliko sam uputio podrsci) jedan od admina uspeo da resi problem i to je trajalo(radilo kako treba) neko vreme(citaj 10-ak dana) a onda ponovo ista prica.I da ne zaboravim posto je na pocetku desavanja naravno bila kriva moja oprema (da ne kazem kabliranje) istu sam kompletno menjao TRI puta:sve zajedno i antenu i kabl i komp sa PCI WL kartom!!!E sad slag na tortu signal mi je uvek oko 60% a ja sam na 300 m od AP i kad ga nameste da radi meni je DL zakucan na 30 KB.Jedan od sluzbenika se skoro izlanuo da se jos neko javljao sa takvim problemom pa eto poziva:NEKO javi se da razmenimo iskustva..Molim i sve ostale da pomognu
:wall: :wall: :wall: :wall:
TREBA MI NET!!!

Ja sa TEHNICOM-om imam problem da tesko dostizem tih famoznih 30kb/s. Ali posto sam presao sa PCM na Wireless i ovih 20-25 je ok.

Vrh Dno