Šta je novo?

Tehnicom ISP - slucajnost?

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
verovatno su svi koji koriste usluge ovog provajdera imali problema poslednjih mesec dana prilikom konektovanja (razno-razne poruke tipa server not responding, specified port not connected i sl)

u cetvrtak sam poslao mail tehnickoj podrsci sa pitanjem imaju li nameru da srede to ili ne? Odgovor je usledio: nije do nas, to je do PTT-a i njihovih linija, nasa tehnicka podrska nista ne moze da uradi

sve u svemu od juce se konektujem na Tehnnicom lepo, iz prve, bez nekih budjavih poruka.

pozdrav svim korisnicima Tehnicoma

ma da i ja sam ima neke tripove a anjcesce ono da me je server diskonektovao i te fore
pozdrav

Znas kako, komsija... slucajnost je. Ne verujem da je bilo: "... Zovite direktora, moramo da damo onih sedam hiljada da se server sredi, ne vredi, zvao je Miroslav... pritisak je ogroman!..."

:) :)

byMaX je napisao(la):
Znas kako, komsija... slucajnost je. Ne verujem da je bilo: "... Zovite direktora, moramo da damo onih sedam hiljada da se server sredi, ne vredi, zvao je Miroslav... pritisak je ogroman!..."

:) :)
:D ma pazi, mesec i vise se cimam ko lud, treba po sat vremena da se ukonektujem, i od jednom proradi :)

ali smesno mi je sto su rekli da je problem do PTT-a :D

heh pa ne znam moguce da je i do njihovih dial up servera ,a moguce i da je do ptt-a tj. telekoma
pozdrav

Evo i meni danas od 5 kachenja, svaki put iz prve...
inache zvao sam teh podrshku pre nekoliko dana i ladno su u fazonu da ne znaju za to, i ne znaju da 3602500 ne radi vec mesecima :D:D:D

Skidam kapu svakom ko se poveze na 3060610...
Koristim tehnikom vec godinu dana i nekada nisam uspeo da dobijem vezu na tom broju... UVEK je zauzeto...

Sime je napisao(la):
Skidam kapu svakom ko se poveze na 3060610...
Koristim tehnikom vec godinu dana i nekada nisam uspeo da dobijem vezu na tom broju... UVEK je zauzeto...
kako bre :) ja vec dve godine zovem na taj broj i skoro uvek je slobodna linija

driver je napisao(la):
Evo i meni danas od 5 kachenja, svaki put iz prve...
inache zvao sam teh podrshku pre nekoliko dana i ladno su u fazonu da ne znaju za to, i ne znaju da 3602500 ne radi vec mesecima :D:D:D

Bogami, ja sma sada na 3602500 :)
Mnogo ga lakse dobijam nego 3060610.

btw. izgleda da i PTT ima svoje prste u ovome.
recimo, ima veceri da zovem i da nema sanse da upadnem ni na jedan broj, stalno zauzeto. Da bih uzeo mob, okrenem sa njega 0113060610 recimo i slobodno, pocne modem da pisti.

Jeste da moja 198xxx centrala nije neka, pulsno ovo ono, ali slicno mi se desava i kad zovem sa 316 linije.

Ko ce ga znati, da zeza, zeza.

Evo prosle dve noci ne mogu preko 28800.
Bilo koja linija, tri razlicita modema (Lucent, Ambient i USR).

Zezanje :)

Pozdrav!

ja sam se povezivao na oba broja mada ujutru stalno na 3602500 posto je uvek free inace mi rade oba samo me nekad zezalo ono i to je to
pozdrav

Ma pre podne mogu i ja.
Ali posle 21h na 306...? NEMA SANSE!

Da li je neko probao ISDN na tehnicomu?

Ne razumem kako je vama 3602500 radio...za ovo vreme dok je port bio s*eban, taj broj je non stop bio zauzet, nije bilo shanse dobiti u bilo koje vreme...jedino je 3060610 radio, ali sa tim problemom...sada rade oba kao i ranije, s tim da sam se vecheras lakshe nakachio na 3060610 oko 00h, znachi najjachi shpic...

Vrh Dno